What we do
Ons verhaal
WIJ REDDEN PRODUCTEN DIE ANDERS VERSPILD ZOUDEN WORDEN
Denk hierbij aan overschotten, een te kleine pompoen, een kromme komkommer of peren met hagelschade. Dit halen we op bij telers, verpakkingsbedrijven en producenten. In ons Food Rescue Center doen wij een laatste kwaliteitscheck en zetten wij het klaar voor restaurants en cateraars.
Een kijkje achter de schermen!
CHEFS MAKEN HIER HEERLIJKE GERECHTEN VAN
Door te koken met wat er op voorraad is ontstaan er hele lekkere en creatieve gerechten. Chefs van het Instock restaurant hebben op deze manier jarenlang prachtige gerechten gemaakt. Hierdoor zijn een heleboel gasten, maar ook chefs geïnspireerd geraakt om zo te werk te gaan.
Wist je dat door het gebruik van conserveringstechnieken eten niet alleen langer houdbaar is maar ook nog eens veel smaakvoller wordt. Denk hierbij aan roken, drogen, vriezen en konfijten. Tot nu toe heeft Instock al heel wat kilo's gered.
Holy guacamole