impact

Bammetje met Evan van Impact Hub

Ruby van den Broek Creative Designer
27 oktober 2017
Over bammetje met

Voor onze nieuwe campagne ‘Bammetje Met…’ interviewen wij sociale ondernemers en influencers die een positieve impact maken of willen maken op de wereld. Sociaal ondernemen zegt het namelijk al; dat doe je niet alleen. Er zijn genoeg inspirerende verhalen die impact maken en een toneel verdienen. En laat een no waste traktatie nu de perfecte manier zijn om een no waste verhaal te ondersteunen!

Over het interview

Deze week drinken we een Bammetje met… Evan v/d Holst van Impact Hub. Deze program manager & scout weet alles van sociaal ondernemerschap. Daarnaast werkt Evan hard aan zijn eigen start-up in de zonne-energie in Afrika. Daar probeert hij mijnen te verduurzamen door ze aan te sluiten op zonnepanelen. Bovendien deelt Evan zijn beste zero waste tips met ons… Kijk hem hier!

Over Impact Hub

De Impact Hub is een uniek ecosysteem voor mensen en organisaties die een betere wereld willen creëren: lokaal en wereldwijs. Impact Hub inspireert, verbindt en voorziet impactmakers van de handvatten om actie te ondernemen. Naast deze community heeft Impact Hub ook werkplekken, flexplekken en kantoren. Alles om sociale ondernemers te helpen groeien. Impact Hub Amsterdam bundelt bijvoorbeeld haar krachten met het Wereld Natuur Fonds (WNF) om startups die innovatieve oplossingen bedenken tegen plasticvervuiling een duwtje in de rug te geven. Samen willen zijn ervoor zorgen dat er minder plastic verspild wordt, zodat onze oceanen niet veranderen in een plastic soep.

Nieuwsgierig geworden naar andere ondernemers en influencers? Bekijk hier de Bammetje Met pagina of abonneer je op ons YouTube-kanaal.

impact