tim den besten

Bammetje met Tim den Besten

Ruby van den Broek Creative Designer
6 oktober 2017
Over bammetje met

Voor onze nieuwe campagne ‘Bammetje Met…’ interviewen wij sociale ondernemers en influencers die een positieve impact maken of willen maken op de wereld. Sociaal ondernemen zegt het namelijk al; dat doe je niet alleen. Er zijn genoeg inspirerende verhalen die een toneel verdienen. En laat een no waste traktatie nu de perfecte manier zijn om een no waste verhaal te ondersteunen! Tim den Besten vond het helemaal niet erg dat wij bij hem langskwamen met een biertje.

Over het interview

Deze week drinken we een Bammetje met Tim den Besten van de VPRO in hartje Rotterdam. Tim rekende zo vroeg op de dag eigenlijk op een broodje en niet op een Bammetjes Biertje (met alle gevolgen van dien). Hij vertelde ons wat hij vindt van food trends en quinoakutten. Ook de wereldproblematiek, zielige dieren en hamburgers redden uit de vuilnisbak blijven niet onbesproken. Say what? Bekijk het hier!

Over Tim den Besten

Hij schrijft, maakt televisie en presenteert.  Je kent hem misschien wel van Tim’s tent, De Beestieboys of van Super Stream Me: een documentaireserie uit 2015 waarbij Tim den Besten en Nicolaas Veul zichzelf achttien dagen lang continu filmden. Een bizar en fascinerend experiment. Ja, Tim durft. Of het nou over quinoakutten of Yolanthe gaat, hij schroomt niet om zijn mening te uiten. Enneh, leuk feitje: Tim heeft meegeholpen met het bedenken van een naam voor Instock – voordat het Instock heette – en hij had een hele andere naam in gedachte!

Weten hoe we ons restaurant hadden moeten noemen volgens Tim? Bekijk het interview hierboven of abonneer je op ons YouTube kanaal!

tim den besten

Meer Bammetje Met…

Kun jij niet genoeg krijgen van Bammetje Met…? Dat komt goed uit! We hebben namelijk met nog een aantal mensen een bammetje gegeten of gedronken! Wil je meer weten over Marius van Plastic Whale en over Mark van Follow This? Of ben je benieuwd naar Willemijn van Social Enterprise, Merel van De Groene Meisjes en Jan van Nudge? Bekijk dan hier het overzicht!

tim den besten

Tim den Besten interviewt de Instock food truck gasten.