Janoux van Erkelens 6 stappen op weg naar een circulair voedselsysteem 2 februari 2021 6 stappen op weg naar een circulair voedselsysteem Je hoort steeds vaker over de circulaire economie als het gewenste economische…
Janoux van Erkelens Fermenteer je suf tijdens de lockdown 21 januari 2021 Fermenteer je suf tijdens de lockdown Begint de verveling tijdens de lockdown langzamerhand toe te slaan? En ben je opzoek…
Milena Klijn Tips voor duurzame keuzes 24 november 2020 Tips voor duurzame keuzes Cadeautjes, cadeautjes en nóg eens cadeautjes. De maand december staat, naast alle gezelligheid, toch wel bekend…
Freke van Nimwegen Kerstpakketten 10 september 2020 Eindejaarsgeschenk met lokale, circulaire en duurzame producten We hebben een aantal leuke mogelijkheden voor kerstpakketten en eindejaarsgeschenken samengesteld. Dus… stuur…
Milena Klijn Een samenwerking met onze partner in crime! 3 september 2020 Een wereld zonder voedselverspilling. Een droom die Instock met vele anderen deelt. Elke dag zijn wij druk bezig met het…
Milena Klijn Vandaag praten we met: chef Andreas 3 september 2020 Koken in het Instock restaurant kan soms best een uitdaging zijn. Je weet namelijk nooit, zoals bij normale restaurants, welke…