Charlotte Mol 5 x Hoe kan ik mijn bedrijfsrestaurant verduurzamen? 25 januari 2022 Tegenwoordig kijken we (gelukkig) veel vaker naar verduurzaming. Ook in je bedrijfsrestaurant sta je dagelijks voor verschillende keuzes: wat zet…
Charlotte Mol 5x Apps die jou helpen voedselverspilling tegen te gaan! 1 december 2021 Wil je een steentje bijdragen aan het tegengaan van voedselverspilling? Goed bezig! De eerste stap begint bij het boodschappen doen,…
Janoux van Erkelens Hoera! Wij zijn een nieuwe samenwerking gestart 5 maart 2021 Hoera! Wij zijn een nieuwe samenwerking gestart Stap voor stap zijn we bezig met het verminderen van voedselverspilling. Een missie…
Janoux van Erkelens 6 stappen op weg naar een circulair voedselsysteem 2 februari 2021 6 stappen op weg naar een circulair voedselsysteem Je hoort steeds vaker over de circulaire economie als het gewenste economische…
Janoux van Erkelens Fermenteer je suf tijdens de lockdown 21 januari 2021 Fermenteer je suf tijdens de lockdown Begint de verveling tijdens de lockdown langzamerhand toe te slaan? En ben je opzoek…
Milena Klijn Tips voor duurzame keuzes 24 november 2020 Tips voor duurzame keuzes Cadeautjes, cadeautjes en nóg eens cadeautjes. De maand december staat, naast alle gezelligheid, toch wel bekend…