Kookboek Circular Chefs vertaald in het Engels!

Hilde Grapendaal Community Management Stagiaire
11 december 2019

Kookboek Circular Chefs vertaald in het Engels!

Kende je ons kookboek Circular Chefs al…? Aan de hand van vijf principes neemt dit kookboek je mee in de verschillende aspecten van circulair koken. Nu, precies een jaar na de lancering, brengen we de Engelse vertaling uit! Hoe tof is dat? Met het origineel hebben we inmiddels meer dan 7.000 mensen mogen inspireren. Tijd om een nog grotere groep mensen kennis te laten maken met het thema. En dat komt goed uit, want wat kregen we vaak de vraag of het boek er ook in het Engels was. Van gasten in onze restaurants tot volgers van onze social mediakanalen. Enthousiastelingen die geen Nederlands spreken wilden maar al te graag een exemplaar in de kast hebben staan. En dat hoef je ons niet twee keer te vertellen…

Het moment is namelijk eindelijk daar: begin deze maand is de Engelse druk van Circular Chefs gepubliceerd! We zijn super trots dat we nu nóg meer mensen kunnen stimuleren om klimaatvriendelijk te koken. Op deze manier kunnen we samen werken aan een lagere food footprint en dat is uiteindelijk het doel dat we willen bereiken!

 

Auteurs: Freke van Nimwegen (Instock) & Nadine Maarhuis

Met recepten van: Joris Bijdendijk, Tiziano Capasso, Rudolf Brand, Lucas Jeffries, Samuel Levie, Freek van Noortwijk, Sil Peppelenbosch, Nel Schellekens,  Sven van der Spek, Estée Strooker en meer.

Leuk feitje: In de Engelse vertaling deelt ook onze chef Tiziano voor het eerst zijn circulaire recepten! Het lezen waard, dus!

Verkooppunten

Je kunt hem nu voor €12,50 bij ons in het restaurant en in de boekhandel kopen. Bestel je liever online? Dat kan o.a. via Bruna, Ako of De Slegte.
En hij is beschikbaar als e-book voor $7,99 via Amazon.com.

Bij interesse voor grote bestellingen kan je een mailtje sturen naar info@instock.nl