circulars 2018

Instock finalist People’s Choice Award The Circulars 2018!

4 januari 2018
Finalist People’s Choice Award van The Circulars 2018

Yess, dit is echt te gek! We staan in de finale van de People’s Choice Award van The Circulars 2018. En om deze prijs binnen te slepen hebben wij jouw hulp nodig…

>> STEM HIER <<

The Circulars is een initiatief van het World Economic Forum en het Forum of Young Global Leaders, in samenwerking met Accenture Strategy. Het is werelds meest vooraanstaande circulaire economie awardprogramma. Zij geven erkenning aan individuen en organisaties over de hele wereld, die een opvallende bijdrage leveren aan de circulaire economie. Dit kan in de privé sector zijn, maar ook in de publieke sector of maatschappelijk.

Uit alle aanmeldingen is een aantal finalisten gekozen door een vakkundige jury. De jury bestaat uit leden van de Young Global Leader community en toonaangevende experts op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De finalisten voor de People’s Choice Award zijn geselecteerd door Trista Thompson,  de Vice President Corporate Social Responsibility van Dell Inc. Samen met Banyan Nation, Bureo Inc, Toast Ale, Yerdle Recommerce en VIGGA staan wij in de finale. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee, maar de award is nog niet binnen…

Stemmen stemmen stemmen

Om deze Circulars 2018 award te winnen hebben wij jouw hulp nodig! Vanaf 3 januari kan er gestemd worden en voor de winst moeten we heel wat stemmen binnenslepen. Help jij ons om de winnaar te worden van deze mooie award?

Waarom verdienen wij eigenlijk deze prijs? Met ons concept laten we zien dat je waarde kunt geven aan reststromen en dat er onnodige verspilling plaatsvindt. Wij gaan voedselverspilling tegen en innoveren erop los om zoveel mogelijk kilo’s te redden: van dagelijks nieuwe menu’s bedenken op basis van de ‘Oogst van de dag’ tot bier brouwen met geredde aardappels en boterhammen. We vinden het belangrijk om aan mensen te laten zien dat je nooit te klein bent om impact te maken. Jouw keuzes hebben effect op de wereld en alle kleine beetjes helpen. We zijn begonnen met het redden van enkele kratjes eten en hebben inmiddels meer dan 300.000 kilo gered samen met onze gasten en klanten. Stel je eens voor hoeveel impact we in de toekomst nog samen kunnen gaan!