Instock community

Community & Partners

Doe mee!

Wat als het einde van de voedselketen,
het begin zou zijn van een voedselrevolutie?

Gelukkig zijn we niet alleen in de strijd tegen voedselverspilling. We worden gesteund door Albert Heijn en verschillende producenten, waar wij ook een groot deel van de producten ophalen en we werken samen met vele andere organisaties die voedselverspilling tegengaan.

Maar nog belangrijker ben JIJ! Want zonder onze gasten bij Instock kunnen wij geen eten redden.  Om thuis ook minder te verspillen vind je op onze website verschillende tips.

ALBERT HEIJN

Wij halen producten op bij vele AH winkels Met behulp van alle medewerkers in de winkels en op het distributiecentrum pakken wij voedselverspilling aan. Zij zorgen dat de producten die nog geschikt zijn voor Instock worden gescheiden van de rest en apart gezet.

Ga aan de slag in eigen keuken!

Onze missie is het tegengaan van voedselverspilling. Daarom stoppen we niet bij onze restaurants! We proberen ook juist alle thuiskoks te inspireren om minder te verspillen. Dit doen we bijvoorbeeld met ons kookboek, door tips, tricks en recepten te delen in onze blogs en Masterclasses te organiseren.