Community & Partners

Doe mee!

Wat als het einde van de voedselketen,
het begin zou zijn van een voedselrevolutie?

Dat is waar wij naar streven. Maar een revolutie starten kunnen we niet alleen… Dat doe je samen! Gelukkig zijn we niet alleen in deze strijd tegen voedselverspilling. We werken samen met vele leveranciers van voedsel dat anders verspild zou zijn én met vele andere organisaties die voedselverspilling tegengaan. Maar nog belangrijker in deze strijd ben JIJ! Want zonder onze gasten bij Instock kunnen wij geen eten redden. 

#INSTOCKCOOKING

Fotos van Instock Instagram

Volg je ons al?

Facebook  Twitter  Instagram  Pinterest  LinkedIn

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

ALBERT HEIJN

Albert Heijn heeft ons vanaf dag één de kans gegeven om Instock op te zetten. We hebben via het ‘Beste idee van Young Ahold’ de eerste investering gekregen. Vroeger haalde we eten op uit de winkels van Albert Heijn inmiddels werken we vooral samen met de toeleveranciers van Albert Heijn omdat daar grotere hoeveelheden reststromen zijn.

Tips & tricks tegen verspilling

Onze missie is het tegengaan van voedselverspilling. Daarom delen wij de lekkerste tips om thuis verspilling te voorkomen:

WAAROM WEGGOOIEN ALS HET TERUG GROEIT? Blog →
DE HOUDBAARHEIDSMYTHE Blog →
5 RECEPTEN OM AARDAPPELS TE REDDEN Blog →

Hoe ga jij verspilling tegen? Deel jouw vragen en ideeën met ons! #instockcooking

Instock Lespakket

In een wereld waarin we geld en eten zat hebben, verliezen onze kinderen de waarde van eten uit het oog. Maar dat kan anders dankzij ons lespakket! Het is tijd om leerlingen van het basisonderwijs (groep 5 t/m groep 8) te leren waar hun eten vandaan komt, wat ervoor nodig is om dit eten te produceren, waarom het dus erg dat er eten wordt verspild en hoe ze dit kunnen voorkomen. En dit alles natuurlijk op een leuke, interactieve manier!

Ga aan de slag in eigen keuken!

Onze missie is het tegengaan van voedselverspilling. Daarom stoppen we niet bij onze restaurants! We proberen ook juist alle thuiskoks te inspireren om minder te verspillen. Dit doen we bijvoorbeeld met onze kookboeken Circular Chefs en Instock Cooking en de bijbehorende masterclasses. Hierin leer je alles over conserveren. Want met deze technieken maak je eten niet alleen langer houdbaar, maar ook nog eens heel erg lekker! Zo maak je in een wip de lekkerste pickles van overgebleven komkommer, zelfgerookte jalapeños of Koreaanse kimchi van die left-over kool.