Foto restaurant

Coronaproof genieten bij restaurant Instock

Abbey Visser Stagiaire Community Management
4 juni 2020

Coronaproof genieten bij restaurant Instock

We zijn ontzettend blij dat de deuren van ons restaurant in Amsterdam weer geopend zijn! Nóg blijer zijn we dat we onze missie hiermee onverminderd voort kunnen blijven zetten! Maar hoe doen we dat in tijden van corona? Met de nodige aanpassingen en een hoop leuke, nieuwe ideeën kun je nu op gepaste afstand zorgeloos genieten van de lekkerste gerechten! In deze blog lees je meer over hoe wij dit realiseren. Lees je mee?  

Reserveren! 

Die kromme komkommers, minder glanzende appels of pompoenen met te veel plekjes kunnen zichzelf niet redden, dus daar hebben ze jouw hulp hard bij nodig! En dat vinden we natuurlijk helemaal niet erg, want door veel (heel veel) van onze gerechten te eten, redden we alleen maar meer van de verspilling! Hoewel we het ontzettend leuk zouden hebben gevonden als je onverwachts binnenkomt, dien je voor een plekje in ons restaurant van tevoren te reserveren. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat er maximaal 30 personen in ons restaurant eten komen redden. En reserveren heeft natuurlijk een leuke bijkomstigheid: je kunt namelijk lekker naar het moment uitkijken! ;-). En no worries, voor het terras hoef je in principe niet te reserveren! Mocht je het leuk vinden om alleen even langs te komen, dan kan dat natuurlijk ook. Bij onze nieuwe bar kun jij jezelf voorzien van een heerlijke koffie of thee to go! 

Buitenbar Instock

Safety first

Hygiënemaatregelen staan bij ons altijd voorop, maar zeker in deze tijd gaan we nog net een stapje verder. Hoewel we graag een hand of een schouderklopje geven, kunnen we dit voor jullie en onze veiligheid beter even achterwege laten . Bovendien levert dat alleen maar creatieve begroetingen op, let maar op! ;-). Bij aankomst in het restaurant of op ons terras, kun je je handen desinfecteren. En natuurlijk doen wij dat ook regelmatig! Yess, tijd om plaats te nemen! 

Anderhalve meter afstand

Misschien heb je dit woord inmiddels al veel te veel gehoord, maar ook wij houden ons ook aan de anderhalve meter afstand. Zo staan de tafels iets verder uit elkaar dan “normaal” (meer privacy ;-)) en de bediening serveert op een afstandje. Hoe gaat dat in zijn werk? Naast elke tafel staat een bijzetkruk waarop de drankjes en gerechten geserveerd worden. Vervolgens kun je deze er zelf vanaf pakken. Dus, na deze coronacrisis zijn jullie ook echte horeca tijgers geworden! En geen zorgen, de service blijft nog steeds zoals je van ons gewend bent! 

Corona restaurant

Wat staat er zoal op het menu?

De Instock chefs hebben de afgelopen tijd zeker niet stilgezeten. Dat heeft ervoor gezorgd dat er weer een hoop nieuwe gerechten op de kaart staan! Het menu verandert regelmatig omdat we afhankelijk zijn van de oogst van de dag, maar er staan toch enkele vaste toppers op het menu. Geniet de gehele dag van de lekkerste drankjes (nieuw: onze kombucha cocktails!), borrelhapjes en zoete lekkernijen. Of ga je voor een goed gevulde lunch? Dan maken de chefs met liefde de burrito, pompoen kroketten, oesterzwam kroketten, bulgur salade, stir-fried bulgur of stoof en brood voor je. En natuurlijk staat voor het diner ook een killer menu op de planning: de gazpacho, veggie shoarma, vegabonara, curry cauliflower, candied onion en nog veel meer bezorgen jou een onvergetelijke avond! Kun je niet kiezen? Laat je dan verrassen door onze Instock chefs! Enneh, misschien is het je al opgevallen, maar alle gerechten bevatten heeel veel groenten, dus zeg maar bye bye tegen corona ;-). 

Instock gerechten
Candied onion

 

Naast de buitenbar en onze nieuwe gerechten hebben we nog veel meer leuks bij Instock Amsterdam! Zo kun je in onze Stockroom flexwerken, onder het genot van Instock lekkers en van alle gemakken voorzien. En op zondag kun je genieten van een specialty gerecht dat gemaakt is van wat er over is. Verrassend en net zo lekker! En zo hoeven we niks weg te gooien. Dat is goed nieuws, toch? 😉 Meer informatie over deze twee nieuwe mogelijkheden vertellen we je snel! 

Stockroom

Openingstijden / tijden om eten te redden! 

Wist je trouwens dat we iets andere openingstijden hebben? Hieronder laten we zien wanneer en welke tijden we geopend zijn (en anders kun je natuurlijk altijd vanuit huis verspillingsvrij koken ;-)): 

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur
  • Zondag van 11.00 – 18:00 uur

 

  • Hele dag drankjes en sweets (vanaf 11 uur)
  • Lunch tussen 12:00 – 16:00 uur
  • Diner tussen 17.30 – 21:00  uur

Dinsdag t/m woensdag kun je zelf kiezen hoe laat je bij ons wilt dineren. Van donderdag-zaterdag hebben we twee shifts voor het diner:

  • Shift 1 – ontvangst tussen 17.15 en 17.45 uur (maximaal 30 gasten)
  • Shift 2 – ontvangst tussen 19.30 en 20.00 uur (maximaal 30 gasten)

Maar het is altijd tijd om voedsel te redden, toch? 😉

We gaan dus gewoon verder met onze missie om verspilling tegen te gaan. En dat allemaal in de vorm van heerlijke gerechten, originele drankjes  én de service die je van ons gewend bent – geheel coronaproof! Zo kun jij zorgeloos genieten in ons restaurant in Amsterdam! Zien we je snel? Reserveer dan alvast een tafeltje. Samen maken we meer impact! 

Wil je meer zien van Instock Amsterdam? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Twitter!