De tweede druk van Circular Chefs is binnen!

Jill Paat Community Manager
9 januari 2019

De tweede druk van Circular Chefs is binnen!

Anderhalve maand geleden lanceerden we ons nieuwe kookboek Circular Chefs. En raad eens? De eerste druk van 3000 exemplaren is er al doorheen! Sterker nog, de tweede druk is inmiddels binnen. Wat een geweldig nieuws! Niet alleen een goed moment om terug te blikken op de lancering die eind november plaats vond, maar ook om de platformen op een rijtje te zetten die aandacht aan het boek hebben besteed. Want wat zijn we daar onwijs trots op en blij mee. 

Circular ChefsFreke van Nimwegen (Auteur en mede-oprichtster Instock) & Nadine Maarhuis (Auteur)

De boeklancering

Op vrijdag 23 november vond de lancering van Circular Chefs plaats bij Instock Amsterdam. Vanaf 17.00 uur stond de Stockroom vol met geïnteresseerde genodigden, enthousiaste Instockies en chefs en pioniers die een bijdrage aan het boek hebben geleverd. Na de presentaties van mede-oprichtsters Selma en Freke over klimaatverandering en hoe eten daar een rol in speelt, konden de eerste liefhebbers een exemplaar van Circular Chefs aanschaffen. Er werd geproost met de Betuwse Krenkelaar – van geredde appels – en er stonden heerlijke circulaire hapjes op tafel waarvan de recepten terug te vinden zijn in het kookboek. En om de avond helemaal af te maken, verzorgde Bernie’s Bounce heerlijke live muziek! Een onvergetelijke avond: Circular Chefs is een feit!

Circular ChefsPaul van Ravestein (links) is met Mattmo verantwoordelijk voor de mooie vormgeving van het boek en Mitchell van Voorbergen (rechts) maakte de prachtige foto’s! 

Check de video voor een sfeerimpressie

 

Circular Chefs in de media

Met onze hoofden nog in de wolken van de geslaagde lancering, merkten ook de Nederlandse media Circular Chefs op! Zo verscheen er een ontzettend mooi item over het kookboek in RTL Boulevard. Ook platformen met een duurzame boodschap als MaatschapWij, MVO Nederland en Bedrock besteedden aandacht aan Circular Chefs door de vijf principes van klimaatvriendelijk koken uit te lichten. Daarnaast raadden FlavorFlav en When Sara Smiles het boek aan in hun blogs. Zo leuk om te zien hoe goed het boek ontvangen wordt!

Word zelf een Circular Chef!

We vinden het geweldig dat Circular Chefs op zoveel verschillende plekken in Nederland te koop is! Des te meer mensen kunnen we inspireren en stimuleren om klimaat vriendelijker te koken. Wil jij ook circulaire gerechten op tafel zetten, of wil je Circular Chefs cadeau doen? Je kunt het kookboek scoren bij onze restaurants in Amsterdam, Den Haag en Utrecht, bij de boekhandel én online via o.a. YouBeDobol.com, Ako, Blokker, Bruna en De Slegte. Daarnaast ligt Circular Chefs ook nog eens bij 450(!) Albert Heijn supermarkten in de schappen. Heb jij ‘m al zien liggen?