Blog

Meer over voedselverspilling

Anouk Michon

Conserveringstechniek roken: Smoke your food!

6 November 2018
Lekker roken? Ja, dat lees je goed. Roken is een eeuwenoude techniek om eten langer houdbaar te maken, vaak in…
Anouk Michon

Onze Selma Seddik in Food100-2018!

22 October 2018
Een mooie nominatie voor onze Selma Seddik (Mede-oprichtster), in de Food100-lijst van 2018. Deze lijst geeft een beeld van het voedselnetwerk…
Anouk Michon

301 dinercheques gedoneerd aan de Voedselbank!

16 October 2018
Het is vandaag Wereldvoedseldag, een dag waarop voedsel centraal staat. Er wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor de voedselzekerheid in de…
Anouk Michon

Eten redden is een eitje: 3000 eieren gered van de verspilling!

10 September 2018
Je leest het goed. Instock heeft samen met boerderij Zonneveld maar liefst 3000 eieren gered van de verspilling. We vertellen…