Truck & Catering

Rollt auf Anfrage durch die ganzen Niederlande!

Truck & Catering

Een oude Mercedes Benz brandweerwagen, omgebouwd tot een Instock-groene food truck. Hiermee kunnen we in heel Nederland voedselverspilling op de kaart zetten! Bij Instock wordt er gekookt met producten die anders waren weggegooid, dus ook de catering is een verrassing. ’s Ochtends halen onze ‘food rescuers’ producten op bij Albert Heijn filialen omdat ze daar niet meer verkocht kunnen worden, maar nog wel helemaal prima zijn en aan alle wettelijke eisen voldoen. Hiermee wordt het elke dag een verrassing wat er wordt geserveerd. Dit kan variëren tussen warme maaltijden, salades, tosti’s, soepen, quiches en sapjes. De truck is voorzien van ingebouwde speakers, dus klaar om een food rescue feestje te bouwen op elke locatie.

Bekijk hier hoe Tim den Besten gasten van de food truck interviewt!

Mail voor meer informatie en een vrijblijvende offerte naar events@instock.nl.

Food Truck

Onze food truck rolt door het hele land. Van soep tot wentelteefjes, we kunnen van alles serveren! (Met een invulling die afhankelijk is van wat er ‘geoogst’ is natuurlijk!). Een groot succes zijn bijvoorbeeld onze Instock Potatoes: gepoft op de barbecue, gevuld met chili en afgemaakt met een frisse hangop en kaas. 

Catering

Geen ruimte voor een grote food truck op jouw feestje? Dan kun je ook alleen voor catering kiezen! Net als bij de food truck kun je kiezen voor verschillende soorten gerechten, gebaseerd op de oogst van de dag. Een leuke toevoeging is de Instock Bar. Deze Bar kun je bijvoorbeeld inhuren voor het serveren van Pieper biertjes of geredde hotdogs.