Über Uns

Triff die Instocker

Mittlerweile sind wir zu einer großen Gruppe von begeisterten Menschen angewachsen, verbunden durch unsere Liebe zum Essen.. und nicht zur Verschwendung! Mit dazu gehören das kreative Küchenteam, die gut gelaunte Bedienung und unsere ‘food rescue drivers’, die täglich frühmorgens die Produkte abholen. Außerdem zu erwähnen sind die Helden im Büro, die sich um neue Unternehmungen, wie zum Beispiel Pieper Bier oder das Kochbuch Instock Cooking kümmern. Willst du auch ein Instocker werden? Wirf einen Blick auf unsere Stellenangebote!

 

ZEITTAFELDe tijdlijn van de hoogtepunten van Instock

NOMINIERUNGEN UND PREISE

 

Klicken Sie hier für weitere Nominierungen und Preise!

DIE GRÜNDER

Selma, Merel, Bart en Freke ontmoetten elkaar in de supermarktketen Albert Heijn. Terwijl ze werkten als assistent-supervisor van de supermarkt, realiseerden ze zich dat onverkochte producten een tweede kans kunnen en moeten krijgen. Met de steun van Albert Heijn hebben ze Instock opgebouwd, wiens restaurant, producten en cateringservice precies dat doen. Bovendien wil Instock mensen bewust maken van het probleem van voedselverspilling en laten zien wat iedereen kan bijdragen. Ondertussen bestaat het bestuur uit Bart, Selma en Freke.

DAS TEAM

Mensen zijn vaak verrast als ze zien wat voor heerlijke gerechten we maken van verspilde ingrediënten.

Bart Roetert

Mitbegründer

Voedselverspilling is een zaak van iedereen, we willen anderen ook inspireren met reststromen te werken.

Selma Seddik

Mitbegründer

We kunnen niet oneindig blijven produceren, consumeren en weggooien. De tijd is rijp voor nieuwe initiatieven die uitdagen om een andere kijk op de maatschappij en ons voedselsysteem in te nemen.

Freke van Nimwegen

Mitbegründer

Foto van Lisa

Lisa Seebregs

General Manager

Andreas Chrysomallis

Chef Amsterdam

Ik geloof dat circulair omgaan met onze voeding de toekomst is, samen met het Instock team streef ik dit iedere dag na!

Daan Beijneveld

Assistent Restaurantleiter Utrecht

Jeroen Krabbendam

Geweldig om mijn steentje bij te kunnen dragen aan het tegengaan van voedselverspilling.

Jeroen Krabbendam

Logistiek Manager

Jorrit van Kooij

We are a pioneer in the world of rescuing food and the first who managed to provide these products to other restaurants. I love to be involved in this logistic challenge!

Jorrit van Kooij

Logistikkoordinator

We zoeken nog nieuwe collega’s! Ga naar de Vacature pagina voor meer info.

Stellenanzeigen