Über Uns

Triff die Instocker

Mittlerweile sind wir zu einer großen Gruppe von begeisterten Menschen angewachsen, verbunden durch unsere Liebe zum Essen.. und nicht zur Verschwendung! Mit dazu gehören das kreative Küchenteam, die gut gelaunte Bedienung und unsere ‘food rescue drivers’, die täglich frühmorgens die Produkte abholen. Außerdem zu erwähnen sind die Helden im Büro, die sich um neue Unternehmungen, wie zum Beispiel Pieper Bier oder das Kochbuch Instock Cooking kümmern. Willst du auch ein Instocker werden? Wirf einen Blick auf unsere Stellenangebote!

 

ZEITTAFEL

NOMINIERUNGEN UND PREISE

 

Klicken Sie hier für weitere Nominierungen und Preise!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

DIE GRÜNDER

Selma, Merel, Bart und Freke haben sich bei der Supermarktkette Albert Heijn kennengelernt. Während sie als Supermarktleiter-Assistenten arbeiteten, erkannten sie, dass unverkauften Produkten eine zweite Chance gegeben werden kann und muss. Mit der Unterstützung von Albert Heijn haben sie Instock aufgebaut, dessen Restaurants, Produkte und der Cateringservice genau dieses tun. Außerdem will Instock Menschen für das Problem Lebensmittelverschwendung sensibilisieren, und zeigen, was jeder Einzelne beitragen kann.  Inzwischen besteht der Vorstand aus Bart, Selma und Freke.

DAS TEAM

Mensen zijn vaak verrast als ze zien wat voor heerlijke gerechten we maken van verspilde ingrediënten.

Bart Roetert

Mitbegründer

Voedselverspilling is een zaak van iedereen, we willen anderen ook inspireren met reststromen te werken.

Selma Seddik

Mitbegründer

We kunnen niet oneindig blijven produceren, consumeren en weggooien. De tijd is rijp voor nieuwe initiatieven die uitdagen om een andere kijk op de maatschappij en ons voedselsysteem in te nemen.

Freke van Nimwegen

Mitbegründer

Met technieken als fermenteren, inmaken en pekelen kun je de lekkerste gerechten op tafel zetten.

Lucas Jeffries

Chefkoch

Circulair koken is helemaal mijn ding. Met het vaste menu van Den Haag kan ik alles eruit halen wat erin zit!

Sven van der Spek

Chefkoch Den Haag

Koken is niets anders dan het uiten van liefde.

Tiziano Capasso

Chef Kok Utrecht

Te gek om rollend door het land mensen te laten proeven en genieten van geredde hapjes en drankjes.

Roderick Vernooy

Cateringleiter

Te gek om mijn commerciële ervaring nu te mogen inzetten voor social responsibility en duurzame relaties voor Instock!

Michel Bruynseels

Kundenbetreuer

Ik heb ontzettend veel zin met Instock Utrecht voedselverspilling op de kaart te zetten!

Lisa Seebregs

Restaurantleiter Utrecht

Never judge a book by it’s cover!

Nicky Flammos

Assistent Restaurant Manager Utrecht

We gaan Den Haag eens laten zien wat voor lekkere dingen je kunt maken met verspilde ingrediënten!

Nina Graaff

Restaurantleiter Den Haag

Ik geloof dat circulair omgaan met onze voeding de toekomst is, samen met het Instock team streef ik dit iedere dag na!

Daan Beijneveld

Assistent Restaurantleiter Utrecht

Ik vind het belangrijk om goede keuzes te maken en verspilling tegen te gaan. Bij Instock ben ik daardoor helemaal op mijn plek.

Dorien van Remmen

Assistent Restaurant Manager Amsterdam

Het is te gek om te zien wat er achter de schermen allemaal gebeurt om uiteindelijk dat verrassende gerecht op tafel te krijgen.

Loes Huisman

Betriebsleiter Assistent

Hoe leuk is het om mensen bewust te maken van voedselverspilling door ze ons eigen bier te laten drinken?! Let’s go!

Eliaan Voerman

Manager Produkte & Assortiment

We bewijzen bij Instock niet alleen dat voedsel van de verspilling redden zowel noodzakelijk als ontzettend lekker is, maar ook dat het voor iedereen is weggelegd. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde (en impact!).

Jill Paat

Community Manager

Geweldig om mijn steentje bij te kunnen dragen aan het tegengaan van voedselverspilling.

Jeroen Krabbendam

Logistiek Manager

Jepke Versnel

Financieel Medewerker

Inspirerend om de processen tegen voedselverspilling van dichtbij mee te maken!

Stef Sprengers

Logistiek Stagiair

We zoeken nog nieuwe collega’s! Ga naar de Vacature pagina voor meer info.

Stellenanzeigen