Über Uns

Triff die Instocker

Mittlerweile sind wir zu einer großen Gruppe von begeisterten Menschen angewachsen, verbunden durch unsere Liebe zum Essen.. und nicht zur Verschwendung! Mit dazu gehören das kreative Küchenteam, die gut gelaunte Bedienung und unsere ‘food rescue drivers’, die täglich frühmorgens die Produkte abholen. Außerdem zu erwähnen sind die Helden im Büro, die sich um neue Unternehmungen, wie zum Beispiel Pieper Bier oder das Kochbuch Instock Cooking kümmern. Willst du auch ein Instocker werden? Wirf einen Blick auf unsere Stellenangebote!

 

ZEITTAFEL

NOMINIERUNGEN UND PREISE

 

Klicken Sie hier für weitere Nominierungen und Preise!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

DIE GRÜNDER

Selma, Merel, Bart und Freke haben sich bei der Supermarktkette Albert Heijn kennengelernt. Während sie als Supermarktleiter-Assistenten arbeiteten, erkannten sie, dass unverkauften Produkten eine zweite Chance gegeben werden kann und muss. Mit der Unterstützung von Albert Heijn haben sie Instock aufgebaut, dessen Restaurants, Produkte und der Cateringservice genau dieses tun. Außerdem will Instock Menschen für das Problem Lebensmittelverschwendung sensibilisieren, und zeigen, was jeder Einzelne beitragen kann.  Inzwischen besteht der Vorstand aus Bart, Selma und Freke.

DAS TEAM

Mensen zijn vaak verrast als ze zien wat voor heerlijke gerechten we maken van verspilde ingrediënten.

Bart Roetert

Mitbegründer

Voedselverspilling is een zaak van iedereen, we willen anderen ook inspireren met reststromen te werken.

Selma Seddik

Mitbegründer

We kunnen niet oneindig blijven produceren, consumeren en weggooien. De tijd is rijp voor nieuwe initiatieven die uitdagen om een andere kijk op de maatschappij en ons voedselsysteem in te nemen.

Freke van Nimwegen

Mitbegründer

Met technieken als fermenteren, inmaken en pekelen kun je de lekkerste gerechten op tafel zetten.

Lucas Jeffries

Chefkoch

Te gek om rollend door het land mensen te laten proeven en genieten van geredde hapjes en drankjes.

Roderick Vernooy

Cateringleiter

Te gek om mijn commerciële ervaring nu te mogen inzetten voor social responsibility en duurzame relaties voor Instock!

Michel Bruynseels

Kundenbetreuer

I want to make the most delicious meals, in a sustainable way!

Vince Bouchier

Chefkoch Amsterdam

Check our vacancy page!

Chefkoch Utrecht

Apply now!

Circulair koken is helemaal mijn ding. Met het vaste menu van Den Haag kan ik alles eruit halen wat erin zit!

Sven van der Spek

Chefkoch Den Haag

Mensen moeten altijd wel lachen als je met een enorm krijtbord als menu aankomt. Die verrassing maakt het leuk om bij Instock te eten.

Evelyne Jansen

Restaurantleiter Amsterdam

Ik heb ontzettend veel zin met Instock Utrecht voedselverspilling op de kaart te zetten!

Lisa Seebregs

Restaurantleiter Utrecht

We gaan Den Haag eens laten zien wat voor lekkere dingen je kunt maken met verspilde ingrediënten!

Nina Graaff

Restaurantleiter Den Haag

Samen met het team van Instock, wil ik een inspiratie voor anderen zijn.

Maud van Leeuwen

Assistent Restaurantleiter Amsterdam

Ik geloof dat circulair omgaan met onze voeding de toekomst is, samen met het Instock team streef ik dit iedere dag na!

Daan Beijneveld

Assistent Restaurantleiter Utrecht

Mijn enthousiasme voor het redden van eten probeer ik over te brengen aan alle gasten in Den Haag!

Leonie van der Wiele

Assistent Restaurantleiter Den Haag

Het is te gek om te zien wat er achter de schermen allemaal gebeurt om uiteindelijk dat verrassende gerecht op tafel te krijgen.

Loes Huisman

Betriebsleiter Assistent

We are a pioneer in the world of rescuing food and the first who managed to provide these products to other restaurants. I love to be involved in this logistic challenge!

Jorrit van Kooij

Logistikkoordinator

Hoe leuk is het om mensen bewust te maken van voedselverspilling door ze ons eigen bier te laten drinken?! Let’s go!

Eliaan Voerman

Manager Produkte & Assortiment

De weg naar een circulaire economie voor voedsel is bij Instock niet alleen genieten, maar wordt ook tastbaar gemaakt. Geweldig om hier onderdeel van te zijn!

Djaja van den Berg

Community Manager

Fantastisch om deel uit te maken van een team die de strijd tegen voedselverspilling aangaat. Perfect dat dit hand in hand gaat met super lekker eten (en ons zelf gebrouwen bier)!

Jet Maasbach

Content Creation Trainee

We zoeken nog nieuwe collega’s! Ga naar de Vacature pagina voor meer info.

Stellenanzeigen