Banner Verspilling is verrukkelijk

Kerstpakket Verspilling is Verrukkelijk

Freke van Nimwegen Mede-oprichter
6 augustus 2020

Duurzaam kerstpakket

Yes! Ook dit jaar is er weer een duurzaam Verspilling is Verrukkelijk kerstpakket gelanceerd! Wij zijn enorm enthousiast over alle gave producten die dit jaar weer mee doen. Ook onze eigen biertjes kun je natuurlijk weer vinden in hét duurzaamste eindejaarsgeschenk. Ben jij benieuwd hoe de pakketten eruit zien? Scroll dan snel naar onder. Of lijkt het je leuk een pakket samen te stellen met Instock producten? Kijk dan eens op onze kerstpakketten pagina!  

Lekker duurzaam het jaar afsluiten!

Het lekkerste bier gemaakt van overgebleven aardappelen, frisse ijsthee van gered fruit, pure soep bomvol kromme groenten of een heerlijk bananenbrood van rijpe bananen. Al deze producten hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal verrukkelijk….. én gemaakt van ingrediënten die anders verspild zouden worden. Wat ons betreft de meest ideale ingrediënten voor een duurzaam kerstpakket.

Verspilling is Verrukkelijk is een platform van ondernemers met oplossingen voor voedselverspilling. Wij pakken voedselverspilling aan door te laten zien dat het anders kan. En jij kunt dit jaar samen met ons het verschil maken door jouw medewerkers of relaties te laten genieten van een Verspilling is Verrukkelijk kerstpakket. Zo pak je samen met ons voedselverspilling aan.

Kies jouw favoriet en vraag snel een offerte aan!