Een samenwerking met onze partner in crime!

Milena Klijn Stagiaire Community Management
3 september 2020

Een wereld zonder voedselverspilling. Een droom die Instock met vele anderen deelt. Elke dag zijn wij druk bezig met het redden van eten op allerlei verschillende manieren.  Gelukkig is Instock niet de enige die tegen voedselverspilling is, er alles aan wil doen om voedselverspilling te verminderen én producten graag een tweede kans wil geven.

Too Good To Go

Een ander bedrijf dat hier ook constant mee bezig is, is Too Good To Go. Too Good To Go is een app (het grootste platform tegen voedselverspilling wereldwijd) waarmee iedereen een steentje kan bijdragen in de strijd tegen voedselverspilling. De missie van dit bedrijf is dan ook om mensen te motiveren en inspireren actie te ondernemen tegen voedselverspilling.  Via deze app is het mogelijk om van heel veel verschillende ondernemers overgebleven producten over te kopen. Dit gaat van een mystery box vol geredde overgebleven groentes, tot een box vol met lekkere sushi. Bakkerijen,  supermarkten,  restaurants en hotels doen allemaal mee aan dit leuke initiatief.  Er is dus voor ieder wat wils. En voor alles geldt dat de maaltijden tegen lage prijzen aan te schaffen zijn!

Help je locals

Bij het kopen van een maaltijd via de app van Too Good To Go kun je niet alleen genieten van heerlijk eten, maar help je ook de ondernemer. Zij verspillen zo minder voedsel, maken meer omzet én er komen weer nieuwe mensen in contact met hun bedrijf! Wie wil nou niet helpen bij zoiets gaafs?

Instock in je mystery box!

Waarom wij nu zo extra enthousiast zijn over deze app, is omdat wij een super leuke nieuwe samenwerking zijn aangegaan met Too Good To Go! Het is nu ook mogelijk om via de app mystery boxes van Instock te bestellen. Deze mystery boxes zitten vol lekkere geredde producten die bij ons in het restaurant opgehaald kunnen worden. Naast dat het natuurlijk leuk is dat het altijd een verrassing is wat je krijgt, is het ook nog eens fijn dat het niet duur is. Ondanks dat er wordt gekookt in het Instock restaurant met gered eten, blijft er eten over. En laat Too Good To Go nou juist de perfecte oplossing zijn voor dit overgebleven eten. Zo kunnen we met elkaar nóg meer eten redden dan we al deden!

Een goede catch van ons via Too Good To Go!