Blog

Read about foodwaste

Freke van Nimwegen

Van kromme lekkerbek tot verrassende visburrito

12 February 2019
Kromme lekkerbek Te groot, te klein, te krom of nét niet mooi genoeg. Er zijn tal van redenen voor een…
Anouk Michon

Conserveringstechniek roken: Smoke your food!

6 November 2018
Lekker roken? Ja, dat lees je goed. Roken is een eeuwenoude techniek om eten langer houdbaar te maken, vaak in…
Anouk Michon

Onze Selma Seddik in Food100-2018!

22 October 2018
Een mooie nominatie voor onze Selma Seddik (Mede-oprichtster), in de Food100-lijst van 2018. Deze lijst geeft een beeld van het voedselnetwerk…
Anouk Michon

301 dinercheques gedoneerd aan de Voedselbank!

16 October 2018
Het is vandaag Wereldvoedseldag, een dag waarop voedsel centraal staat. Er wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor de voedselzekerheid in de…