Circular Chef’s Table op de Horecava
Van maandag 13 januari t/m donderdag 16 januari kun de Horecava weer bezoeken. Afgelopen jaar bezochten zo’n 71.000 foodservice professionals de grootste horecabeurs van Nederland. Dit jaar zijn wij ook weer van de partij, maar deze keer wel met iets héél tofs. Alle dagen zal het Trendlab namelijk compleet in het teken staan van circulariteit – mét heuse Circular Chef’s table die wij hebben mogen opzetten! Van inspirerende kookworkshops en de geredde producten van Verspilling is Verrukkelijk tot oneindig veel info over InstockMarket.nl. En dat allemaal onder het genot van een Pieper of Bammetjes Biertje, natuurlijk! ;-). Zien we je dan?
Meer informatie
Circulariteit: is het een trend of ‘here to stay’? Bij de Circular Chef’s Table proef jij het menu van de toekomst. Tegelijkertijd komen experts van allerlei achtergronden spreken om jou van inspiratie te voorzien, om de beste keuzes te maken tijdens het samenstellen en bereiden van je eigen gerechten. Tevens leer je hoe je binnen je eigen bedrijfsvoering minder kan verspillen, en hoe dit voor een mooie kostenbesparing kan zorgen. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken tijdens de breakfast session, lunch session en de bites session! Dit is vooral bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de horeca. Opgeven kan hier. Je hoort dan komende week van ons of je één van de tafelgasten wordt.LET OP: Je bent zelf verantwoordelijk voor je toegangskaartje voor Horecava.
Wat: Cicular Chef’s Table
Waar: Horecava in de RAI Amsterdam, op het Trendlab
Wanneer: 13 t/m 16 januari 2020 van 10.00 – 18.00 uur
Meer informatie op horecava.nl en www.samentegenvoedselverspilling.nl.