Een uitgebreide Paasbrunch zónder voedselverspilling

Een uitgebreide Paasbrunch zónder voedselverspilling

Zin in een uitgebreide Paasbrunch met je familie, vrienden of collega’s? Waarbij je van een hoop lekkers onbezorgd kunt genieten omdat je voedselverspilling tegengaat? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Op zondag 12 april en maandag 13 april 2020 gaan wij op ons Paasbest en serveren we jullie een heeerlijke verwenbrunch met voor ieder wat wils. 

Hoe ziet dat eruit…?

Voor €17,50 p.p. geniet je van een extra feestelijke proeverij van de chef, met verse sap en de keuze uit koffie, thee, cappuccino of espresso. Wat de proeverij precies inhoudt, blijft nog even een verrassing. We kunnen je wel verzekeren dat er een leuke Paas twist aan gegeven wordt! 

Natuurlijk hebben we ook aan de kleintjes gedacht! Kids kunnen kiezen tussen zoet of hartig, oftewel het beste van twee werelden: ga voor een kids pannenkoek met fruit en stroop/poedersuiker of voor een tosti met kaas, groente en een huisgemaakt sausje. Dit is €5,50 per item. En…in het kader van “een ei hoort erbij” kunnen de kinderen zich helemaal uitleven bij het verven én zoeken van paaseieren.

Kortom, jouw paasbrunch wordt een culinair feestje! En om het nóg leuker te maken: deze Paasbrunch vindt plaats bij alle Instock locaties. Zien we je daar? Reserveer een plekje bij Instock Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wat: Instock Paasbrunch voor €17,50 p.p. (Kinderen €5,50)

Waar: Instock Amsterdam, Den Haag en Utrecht

Wanneer: Zondag 11 en maandag 12 april 2020

Tijd: Tussen 11.00 uur – 16.00 uur

 

Belangrijk:

Op deze twee dagen serveren we uitsluitend de Paasbrunch. De gewone lunchkaart geldt dan niet. De borrel- en dinerkaart gelden wel!