Food Rescue Ride

Food Rescue Ride

Food Rescue Ride

(Dit evenement is verplaatst naar september. Meer info volgt snel.)

“Ter ere van de 1 miljoenste geredde kilo en het 6-jarig bestaan van Instock!”

Pompoenen met plekjes, tomaten met rimpeltjes en te kleine bloemkolen: dit en nog véél meer lekkers hebben we de afgelopen zes jaar mogen redden en tot mooie gerechten omgetoverd. En het ziet er naar uit dat we binnenkort een nieuw nummerbordje aan onze rescue teller in het restaurant kunnen toevoegen. 😉 We komen namelijk steeds dichterbij de 1 miljoenste geredde kilo. Om hierbij stil te staan, gaan we fietsen! Dat doen we in september met de Food Rescue Ride

De besparing van maar liefst 1 miljoen (!) kilo kunnen we maar op één manier vieren: samen met jullie! En om in de ‘besparingstrant’ verder te bewegen, stappen we lekker op de fiets. Aan de hand van een GPX route die je van ons krijgt, kun je met een groepje of op eigen tempo naar alle drie de Instock bestemmingen te fietsen – onder het motto dat we de geredde producten ook mooie bestemmingen hebben kunnen geven. Je kunt kiezen uit drie verschillende routes:

FULL PACKAGE

Deze route is 220 kilometer lang en gaat van Instock Amsterdam naar Instock Den Haag en Instock Utrecht, om vervolgens weer terug naar de finish te gaan bij Instock Amsterdam. Daarmee doorkruis je dus maar liefst drie provincies!  

SHORTCUT

Deze route is 130 kilometer lang en gaat van Instock Amsterdam naar Instock Den Haag om vervolgens weer terug naar Instock Amsterdam te fietsen.

AROUND THE CORNER

Deze route is 85 kilometer lang en gaat van Instock Amsterdam naar Instock Utrecht om vervolgens weer terug naar Instock Amsterdam te fietsen. 

Ongeacht welke route je kiest, wij vinden jullie allemaal bikkels! 💪 Alle routes eindigen bij Instock Amsterdam en daar zetten we het feestje nog lekker door! We sluiten de middag gezellig af met een hapje, een drankje en nog veel meer leuks. 😍

Dus save the date en fiets mee met de Food Rescue Ride om samen met ons voedselverspilling op de (land)kaart te zetten! En last but not least: de opbrengsten gaan naar de Voedselbank en BuurtBuik in de vorm van een dinercheque. Je bent dus goed bezig voor jezelf, het milieu en je medemens. 💚

Update

Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus zullen we deze toffe Food Rescue Ride moeten verplaatsen. Gelukkig gaat het feest dus gewoon door! Naar verwachting zal het evenement in september plaatsvinden. We houden jullie natuurlijk op de hoogte over alle vorderingen.

 

Praktische informatie

Wat: Food Rescue Ride 

Waar: Begin bij Instock Amsterdam: Czaar Peterstraat 21, 1018 NW Amsterdam

Wanneer: September 2020

Start: Vroeg! 😉 To be continued…

Eind: Vanaf 15:00 bij Instock Amsterdam 

Aanmelden: Meld je hier aan en ga de sportieve uitdaging aan! Deelname bedraagt €25,- p.p.