Gidon Nunes Vaz Sextet - CD Release Concert

Gidon Nunes Vaz Sextet – CD Release Concert

Gidon Nunes Vaz Sextet – CD Release Concert

Vaak genoeg heeft trompettist Gidon Instock al gevuld met de mooiste jazzy tunes, maar nu is het tijd om pas écht los te gaan… Op vrijdag 1 oktober lanceert Gidon Nunes Vaz Sextet hun nieuwste CD bij Instock Amsterdam. Bonus: ze geven ze er meteen een denderend concert bij! Vanaf half negen ’s avonds start het spektakel én heb je na afloop natuurlijk de kans om de CD aan te schaffen. Be there or be square!

Wie? En wat?

De Gidon Nunes Vaz sextet bestaat uit een groep vrienden die de afgelopen jaren in verschillende formaties hebben opgetreden, maar nu toch elkaar hebben opgezocht. Voordat ze in deze samenstelling optraden, kwamen ze als quintet al uit met het album Tribute to KD in juni 2015 en Night Life in december 2015. Wat kun je nu dan verwachten? Een groep jonge en ervaren Conservatorium-muzikanten uit de jazz scene die staan te popelen om hun nieuwe deuntjes met jullie te delen! De composities, die grotendeels door Nunes Vaz geschreven zijn, behoren tot de Amerikaanse hard-bop traditie (die ook kenmerkend was voor Miles Davis).  Het zestal bestaat naast Nunes Vaz uit Caspar van Wijk (tenorsax), Jasper van Damme (altosax), Marius van den Brink (piano), Tijs Klaassen (double-bass) and Jean-Clair de Ruwe (drums).

Tickets

Je hoeft je niet druk te maken over vooraf tickets kopen; je kunt aan de deur voor maar tien euro je toegangsbewijs kopen! Wil je van tevoren ook een hapje eten of een Pieper Biertje drinken? Dat kan zeker. Reserveer hier om zeker te zijn van een plekje.