Het grote bierdiner van Instock en Chez Miné in Amsterdam

Instock x Chez Miné: Het Grote Bierdiner

Instock x Chez Miné: Het Grote Bierdiner

Hé bierliefhebber, hier wil je bij zijn! Het dynamische duo Pieper en Bammetjes Bier krijgt gezelschap van een derde dorstlesser. Dat moet gebierd worden! Daarom organiseren we Het Grote Bierdiner. Uiteraard op een plek die net zo tof en nieuw is als ons nieuwe biertje! Namelijk bij Chez Miné in Amsterdam. We bundelen onze krachten en toveren de spiksplinternieuwe ‘wijnbar-dancing’ om tot een spectaculaire Instock bierlancering bestaande uit een 3-gangenmenu mét beer pairing. Proost!

Zo ziet dat eruit…

Tijdens Het Grote Bierdiner geniet je van een culinair 3-gangenmenu dat met liefde door onze chefs is bereid. Neem plaats aan de lange tafels, klets met je buren en combineer goed eten en drinken met nóg betere verhalen, want naast goed eten en drinken zullen we ook de verhalen achter Instock en Chez Miné met je delen. Zo, dat is niet alleen lekker maar ook heel inspirerend. Én verantwoord! De gerechten en de bieren zijn namelijk gemaakt van geredde ingrediënten. Precies zoals je van ons gewend bent. Ennn bij elk gerecht wordt een passend Instock biertje geschonken. Met als grand finale de onthulling van onze nieuwste aanwinst! Wat het menu precies inhoudt? Dat blijft een verrassing – nét als ons nieuwste biertje. De onthulling bewaren we natuurlijk voor het grand dessert. *Hint, hint*  

Praktische informatie

Wat: Het Grote Bierdiner – 3-gangendiner met beer pairing voor €35,- p.p.

Waar: Chez Miné, Danzigerkade 8 in Amsterdam

Wanneer: Woensdag 11 maart 2020

Aanvang: 18.00 uur

Start diner: 19.00 uur

Tickets: Reserveer een plekje via deze link of bestel tickets hieronder.

Over Chez Miné

Met de officiële opening op vrijdag 28 februari, is Chez Miné een toffe nieuwe hotspot in Amsterdam voor de echte levensgenieters. Een hedonistische hut, een bourgondisch bacchanaal of eigenlijk gewoon een wijnbar-dancing. Gevestigd aan het water op de Danzigerkade 8. Open van 4 tot 4. En als iedereen lacht gaan ze gewoon nog een uurtje door. De perfecte nieuwe locatie voor de lancering van een net zo nieuw en funky biertje, dachten wij zo!