Instock's Sunday Special -

Instock’s Sunday Special: Veggie Stoof

Instock’s Sunday Special: Veggie Stoof

Elke zondag halen Chef Andreas en zijn keukenbrigade letterlijk én figuurlijk alles uit de (keuken)kast en toveren ingrediënten die nog over zijn tot een heerlijke geredde maaltijd. Want weggooien is voor ons een no go! We laten je zien (én proeven!) dat je met een vleugje creativiteit en verschillende leftovers de lekkerste gerechten op tafel kunt zetten.

We trappen de Instock’s Sunday Special af met een huisgemaakte veggie stoof en brood. Als je het ons vraagt is dit echt een van onze favorieten! Geïnspireerd op de klassieke stoof, maar dan met een vegetarische twist. Een gerecht om watertandend naar uit te kijken, toch? En om het helemaal af te maken krijg je er een huisgemaakt drankje bij. Wat dat is houden we nog even als verrassing; tot die tijd laten we je daarover nog even fantaseren!

Proef en ontdek de heerlijke veggie stoof en brood met een huisgemaakt drankje voor 10,- per persoon. Daarnaast zullen er eventueel nog een aantal gerechten beschikbaar zijn zodat we alle producten kunnen gebruiken en zo veel mogelijk (note: alles!) op is aan het eind van de dag. Welke gerechten dit precies zullen zijn, hangt vooral af van wat er overblijft dit weekend!

Reserveer hier een tafeltje en geniet van de heerlijke stoof en brood!

Praktische informatie

Wat: Instock’s Sunday Special

Wanneer: zondag 7 juni 2020

Waar: Czaar Peterstraat 21, 1018 NW Amsterdam

Hoe laat: 12:00 – 16:00

Prijs: 10,- p.p.

Reserveren is verplicht!