Masterclass Instock Cooking: pekelen, roken, drogen en konfijten in vet

Onder het mom “conserveren kun je leren” organiseren wij masterclasses waar we de tips & tricks delen uit ons gloednieuwe kookboek Instock Cooking. Hierbij ga je leren experimenteren met je voorraad: niet alleen leuk maar ook nog eens voordeliger én beter voor het milieu. Win win! Onze Instock chef neemt je deze middag mee in diverse creatieve demonstraties waarbij je ruikt en proeft van de heerlijkste smaakcombinaties.

Tijdens deze gezellige middag leer je de volgende vier conserveringstechnieken: pekelen, roken, drogen en konfijten in vet!

Wat krijg je allemaal?instock_cover_mock-up_rgb_klein
* Een masterclass van Instock chef
* Een notitieboekje met extra uitleg over de technieken
* Heel veel lekkere hapjes
* Drankjes bij binnenkomst en in de pauze
* Instock tas met starterskit
* Optioneel: Het kookboek Instock Cooking

Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Instock Amsterdam (Czaar Peterstraat 21, Amsterdam)
Prijs: €34,50- zonder kookboek / €49,50 met kookboek (t.w.v. 19,99)
Tickets zijn hieronder beschikbaar.

Vriendentickets:
Kom jij samen met vier anderen vrienden de masterclass bijwonen? Leuk! Dan geven we jou een mooi vriendenprijsje: 5 tickets voor maar €150,-