Grand openingsweekend Instock Utrecht 17 & 18 december

Grand openingsweekend Instock Utrecht

Je bent van harte welkom voor de opening van Instock Utrecht op 17 en 18 december met live muziek, sprekers, geredde hapjes en drankjes. Dit keer vieren wij de opening van Instock niet op één avond, maar op twee hele dagen: een openingsweekend! Neem als eerste een kijkje in de keuken waar onze zero waste chefs de eerste kilo’s eten redden, bezoek onze mooie Stockroom en leer alles over voedselverspilling.

Let op! Schrijf je in voor de verschillende onderdelen via dit aanmeldformulier. Wees er snel bij, want vol = vol. Als je vragen hebt, kun je mailen naar utrecht@instock.nl of bel 06-39480658.


Zaterdag 17 december

15.00-18.00 Feestelijke opening 
We beginnen de Grand Opening met live muziek en heerlijke geredde hapjes en drankjes (mmm, glühwein!). In zero waste stijl wordt het promotiezeil live omgetoverd in one-of-a-kind tasjes. Om 4 uur zijn een aantal openingsspeeches.

Vanaf 18.00 Allereerste Instock viergangendiner in Kerstsfeer! (32,50 euro incl. amuse)


Zondag 18 december

Open van 8.30 tot 23.00 voor ontbijt, lunch en diner! We hebben 3 leuke workshops georganiseerd waar je gratis aan kunt deelnemen. Let op: wél even inschrijven!

Workshop 1
11.00-12.00 Instock Cooking voor Kinderen | Keet Smakelijk
Hoe zit het eigenlijk met de kennis van de kleintjes op het gebied van groente en fruit? Spelenderwijs gaan we in Instock stijl aan de slag met geredde groente en fruit! Laura van Keet Smakelijk leert ze hoe je heerlijke gezonde kersthapjes kan maken. Kinderen vanaf 5 jaar, en natuurlijk mogen ouders ook komen!
Websitewww.keetsmakelijk.nl

– LUNCH –

Workshop 2
14.00-15.00 Foodquiz: Youth Food Movement | Jorrit Kiewik
Sinds deze zomer is Jorrit directeur van Youth Food Movement Nederland (YFM). YFM is de jongerenorganisatie die zich inzet voor een beter voedselsysteem in Nederland én zijn onze nieuwe bovenburen in Utrecht! Ze introduceren zichzelf met een leuke foodquiz.
Websitewww.youthfoodmovement.nl

Workshop 3
16.00-17.00 De Verborgen Impact van Food | Babette Porcelijn
Babette Porcelijn is initiatiefnemer van Think Big Act Now en schrijver van het boek De Verborgen Impact. Tijdens haar workshop en quiz maakt ze inzichtelijk wat er op wereldschaal gebeurt (Think Big) en vertaalt dit naar duurzame keuzes voor in het dagelijks leven (Act Now).
Websitewww.babetteporcelijn.com

Vanaf 18.00 Instock Viergangendiner in Kerstsfeer (32,50 euro incl. amuse)


Let op! Schrijf je in voor de verschillende onderdelen via dit aanmeldformulier. Wees er snel bij, want vol = vol. Als je vragen hebt, kun je mailen naar utrecht@instock.nl of bel 06-39480658.

Kun je niet aanwezig zijn tijdens het openingsweekend? Je kunt nu ook al reserveren voor de Kerst!