Sinterklaas to the rescue: Pakjesavond! Diner & Circulaire cadeaus

Sinterklaas to the rescue: Pakjesavond! Diner & Circulaire cadeaus

Sinterklaas is weer in het land… Dat betekent dat het op 5 december eindelijk weer pakjesavond is! Bij Instock Utrecht staat deze avond geheel in het teken van heerlijk gered eten en de mooiste circulaire cadeaus! Kom jij Sinterstock bij ons vieren met vrienden en familie?

‘T HEERLIJK AVONDJE…
  • Geniet van een heerlijk gered diner!
  • Voor de kleintjes is er een speciaal Sinterkindermenu voor €16,50
  • Neem een circulair cadeautje mee voor de loterij!

In het kader van consuminderen, vragen we je om een tweedehands cadeautje van thuis mee te brengen. We hebben allemaal vast genoeg toffe items die we zelf niet meer gebruiken, maar waar we een ander nog hartstikke blij mee kunnen maken. Hoe leuk om hetgeen dat je nog ‘in stock’ hebt een nieuw leven te geven! Deze presentjes krijgen een mooie plek in de zak van Sinterstock en zullen in de loop van de avond onder alle gasten verloot worden. En dat is nog lang niet alles, want we verloten ook twee dinerbonnen én twee exemplaren van onze kookboeken Instock Cooking en Circular Chefs.

RESERVEREN

Vleutenseweg 382, 3532 HW Utrecht
Telefoonnummer: 030 662 8222
Of reserveer online. Vergeet niet te vermelden dan je voor Sinterstock komt! 😉

Pssst, wil je op woensdagmiddag 4 december iets leuks doen met de kleintjes? We organiseren een échte Sinterklaas kidsmiddag waarop de kindjes pepernoten kunnen bakken! Check het event hier.