Vaderdag bierproeverij

Vaderdag bierproeverij

Meer voor mannen!

Is jouw vader de sportsokken en douchegel, die hij jaar op jaar krijgt, ook zo zat? En zit je met je handen in het haar omdat je ook niet meer kan aankomen met een ontbijtje op bed? Instock redt niet alleen groente en fruit, maar ook jouw bijna in de soep gelopen Vaderdag! Want speciaal voor Vaderdag organiseert Instock een… Vaderdag bierproeverij!

Proost op Vaderdag

Je kan jouw vader verwennen met een proeverij van drie verschillende (duurzame) speciaalbiertjes én een borrelplank vol geredde bittergarnituur. Wel zo lekker na een paar biertjes. En dit alles voor € 14,50 per persoon! Wedden dat je nog nooit zo’n originele Vaderdag hebt gehad?

Wil je er zeker van zijn dat de biertjes en borrelplank niet voor je neus worden weggekaapt? Reserveer dan nu alvast een tafeltje in Amsterdam, Den Haag of Utrecht!

Wil je de dag helemaal compleet maken? In Amsterdam vindt van 14.00 uur tot 16.00 uur de Instock Cooking Masterclass plaats waarin je alles leert over pekelen, roken en konfijten in vet. Haal je tickets hier.

Vaderdag bierproeverij