World Disco Soup Day

World Disco Soup Day 2018

Instock gaat groente redden in Utrecht & Amsterdam. Kom je ook?

Yayy, het is bijna zover: World Disco Soup Day! Het Slow Food Youth Network had in 2017 in meer dan 40 landen verschillende World Disco Soup-events georganiseerd. Tijdens 100 verschillende events is er meer dan 5000 kilo aan voedsel gered wat anders verspild zou worden. Het resultaat? 25.000 porties heerlijke soep van Oeganda tot Japan en van Brazilië tot Nederland. Wow!

World Disco Soup Day

World Disco Soup Day  X  Instock Utrecht

Vorig jaar werd er al dansend op discobeats soep uitgedeeld. Als je het aan ons vraagt, is dit voor herhaling vatbaar! Daarom organiseert Instock Utrecht op zaterdag 28 april van 13:00 tot 16:00 weer een World Disco Soup Day! Terwijl je geniet van een soepje wat gemaakt is van geredde Instock groenten, kan je losgaan op discobeats. Goede combi, of niet? (Ha, dat rijmt!) Ook komt er een minimarkt, informatie over foodwaste en muziek – hoe leuk is dat?

World Disco Soup Day  X  De Ceuvel, Amsterdam

Voor de Amsterdammers wordt er ook een Soep Disco-party in Amsterdam georganiseerd. En wel bij De Ceuvel: een super leuke, duurzame werkplaats in Noord. Hier geldt hetzelfde concept: geniet van een heerlijke soep terwijl je losgaat op de d-d-d-discobeats! Groente van Instock redden was nog nooit zo’n feest!

Wil je leren hoe je minder kan verspillen in jouw keuken? Volg deze dag van 14:30 tot 16:00 een mini-masterclass ‘Pickles met Instock’ bij de Ceuvel. Tijdens deze masterclass leer je van ons verschillende conserveringstechnieken om de houdbaarheid van jouw groenten te verlengen plus ze nóg smaakvoller te maken. Je kan een ticket bemachtigen door een mailtje te sturen naar amsterdam@sfyn.nl met je naam, telefoonnummer en de naam van de workshop en hier € 7,50 naar over te maken. Je krijgt dan vanzelf een bevestigingsmail. Zien we je dan?

World Disco Soup Day