Werkplek Amsterdam

Flexwerkplek

Een duurzame flexwerkplek met alle faciliteiten, een rescued lunch en onbeperkt koffie en thee!

Flexwerkplek bij restaurant Instock Amsterdam

Ben je thuis aan het werk en ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Zo nu en dan kan het fijn zijn om je bank, eettafel of bed in te ruilen voor een inspirerende werksfeer. Een plek waar andere werkende mensen te vinden zijn, waar je niet te veel afgeleid wordt en je niet tussendoor de was hoeft te doen ;-). Voor zo’n heerlijke werkplek of flexwerkplek ben je bij Instock Amsterdam op het goede adres! Neem plaats in de Stockroom en creëer je eigen werkplek (of: tweede thuis 😉).

Van alle faciliteiten voorzien

De bediening komt graag regelmatig langs voor verse fair chain koffie van Moyee of thee van FrankAboutTea, een altijd goed gevulde karaf met koud water en vers fruit. Trek gekregen van al dat harde werken? Kies dan een rescued gerecht van onze lunchkaart, zodat je er weer even tegenaan kunt. En je bent van nog veel meer gemakken voorzien! Zo vlieg je met onze snelle wifi zo door je werk heen en hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij van je laptop, want er zijn stopcontacten genoeg! Wil je ook iets kopiëren en printen? Dan kun je gebruikmaken van onze print- en kopieerfaciliteiten!

Flexwerkplek Amsterdam

Je kunt kiezen voor een halve dag (3,5 uur) en een hele dag (7 uur):

  • Halve dag: €7,50 p.p. en voor €5,- p.p. extra kies je een gerecht van onze lunchkaart (m.u.v. proeverij v/d chef)
  • Hele dag: €12,50 p.p. en voor €5,- p.p. extra kies je een gerecht van onze lunchkaart (m.u.v. proeverij v/d chef)
  • Maximum aan koffie/thee is 4 voor een halve dag en 7 voor een hele dag

 

Werkplek Amsterdam

Benieuwd wat er zoal op de menukaart staat?

Terwijl jij hard aan het werken bent, toveren de Instock Chefs geredde ingrediënten om tot de lekkerste gerechten. Jouw harde werk dient natuurlijk beloond te worden en daarom kun jij ook kiezen uit heerlijke lunchgerechten! Bekijk hier een impressie van de menukaart.

Tijd om aan de slag te gaan!

Kun je niet wachten om lekker aan de slag te gaan? Begrijpelijk! 😉 Reserveer hier jouw werkplek of bel naar 020 363 5765.