Geslaagde lancering van Instock Cooking

Freke van Nimwegen Mede-oprichter
28 april 2016

Je hebt het vast al gehoord, ons kookboek is uit! En wat zijn we blij met het resultaat. De technieken en recepten worden op een makkelijke manier uitgelegd door Lucas Jeffries, chefkok van Instock. Maar Instock staat niet alleen in de strijd tegen voedselverspilling. Ook Yvette van Boven, Samuel Levie, Meneer Wateetons en Pepijn Schmeink geven hun technieken en recepten prijs in het boek.

Lancering

Vrijdag 15 april vierden we de lancering van Instock Cooking tijdens het Vers van de Pers feest en deze week hadden we samen met uitgever Karakter nog een officiële boekpresentatie. Wat was het leuk! Zie hier het filmpje om nog even na te genieten.


Lof voor Instock Cooking in de media

Instock Cooking is ontzettend goed ontvangen! Vandaag komen we op Radio 1 (15.00 uur) én in Tijd voor Max (17.10 uur), spannend! Vorige week gaf Jonah Freud ons kookboek maar liefst 4 sterren in haar recensie in het Parool. Deze week staan we in Delicious en Jamie Magazine, en in mei staan we in de Allerhande.

Bestellen?

Het kookboek in je eigen boekenkast? Het leukste vinden we het natuurlijk als je er eentje bij ons komt halen in ons restaurant of in de toko. Maar hij ligt ook in de boekenwinkel bij jou in de buurt (en zo niet, dan kunnen ze er een voor je bestellen). Ook online kun je hem aanschaffen bij Bol.com.

Enthousiast geworden?

Doe gelijk mee met de Instock Cooking Challenge en schrijf je in voor de workshops op 1 en 15 mei 2016.