Hoera! Wij zijn een nieuwe samenwerking gestart 

Janoux van Erkelens Stagiaire Community Management
5 maart 2021

Hoera! Wij zijn een nieuwe samenwerking gestart 

Stap voor stap zijn we bezig met het verminderen van voedselverspilling. Een missie waar Instock en steeds meer andere bedrijven voor staan. Elke dag zijn wij druk bezig met het redden van producten die een tweede leven verdienen, omdat ze beschadigd zijn of er een overschot van is. Gelukkig doen wij dit niet alleen! Samen met Boerschappen gaan wij Rescue Boxen verkopen. 

Boerschappen 

Boerschappen is een bedrijf dat maaltijdboxen verkoopt. Hun doel is om de voedselketens te verkorten en te verduurzamen. Zij halen verse producten rechtstreeks van de boer en brengen het vervolgens naar de klant. Op deze manier willen ze laten zien dat er wél voedselketens bestaan die er voor de boer, omgeving, natuur, dierenwelzijn en de gezondheid van de klant zijn. Een goed initiatief als je het ons vraagt! 

De Instock Rescue Box 

Wij zijn super enthousiast om te vertellen dat je nu de Instock Rescue Box kunt kopen bij Boerschappen. Door deze box krijgt de boer een goede prijs voor zijn onverkoopbare producten en krijg jij als klant een box met minstens 10 kilo geredde en overgebleven producten. Je kunt in de Rescue Box minimaal 12 verschillende soorten van  groenten en fruit verwachten, soms met een klein schoonheidsfoutje. Met het redden van deze groentes  en fruit bespaar je CO2 en help je mee aan het tegen gaan van voedselverspilling.  

De Rescue Box kost €19,50 en is op te halen bij dertig verschillende Pick UP Points. Wil je het niet ophalen? Goed nieuws je kunt het in heel Nederland ook thuis laten bezorgen. De box kun je vanaf nu bestellen via Boerschappen