De nieuwe look van Pieper Bier en Bammetjes Bier

In stijl de wereld verbeteren met de nieuwe look van Pieper en Bammetjes Bier!

Jill Paat Community Manager
17 december 2019

In stijl de wereld verbeteren met de nieuwe look van Pieper en Bammetjes Bier!

Pieper Bier en Bammetjes Bier met een nieuw jasje
Fotografie: Natalia van der Zalm
Design: Jordi van Baaren

 

Na maanden brainstormen en broeden op een te gek nieuw uiterlijk voor onze biertjes, is het eindelijk zover: de nieuwe etiketten van Pieper en Bammetjes Bier zijn een feit! De nieuwe jasjes zijn kleurrijk, uitgesproken en zitten bomvol humor. Op deze manier hopen we een nog groter publiek aan te spreken. En dat is hartstikke belangrijk, want zo kan er nog veel meer impact gemaakt worden. Zo zie je maar dat een verschil maken niet alleen lekker, maar ook heel leuk kan zijn!

Ga zelf lekker de wereld verbeteren!
Kreten als ‘Goed bezig, gap!’ en ‘Ga zelf lekker de wereld verbeteren!’ sieren de vrolijke nieuwe omhulsels van onze bieren. Hoewel Pieper Bier en Bammetjes Bier al in 2016 en 2017 voor het eerst op de markt kwamen, is de achterliggende missie nog steeds even relevant. Een derde van al het geproduceerde eten op de wereld wordt namelijk verspild. Dat moet anders! Doordat de bieren gemaakt worden van onverkochte aardappelen en brood, neem je hiermee een slok in de juiste richting.

Pieper Bier

Bammetjes Bier

 

 

 

 

 

 

 

Een bloemige bitter en een tropische twist
Dat je met de Instock bieren de strijd tegen voedselverspilling aangaat, is niet alleen een goede daad – maar ook nog een hele lekkere. Zo is Pieper Bier een lichte Pale Ale met frisse tonen van meloen, mango en kruisbes. Bammetjes Bier is een echte Weizen en heeft herkenbare tonen van kruidnagel, vanille en banaan. Oh, en een leuk weetje: met één Pieper Bier red je twee aardappelen en met één Bammetjes Bier red je twee boterhammen. Dat is nog eens goed nieuws, toch?

Vanaf nu te bewonderen bij Instock
Benieuwd hoe de biertjes er in het echt bij staan? Kom ze bekijken (en proeven) bij onze restaurants in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Wat vind jij van de nieuwe uitstraling?