Instock Amsterdam neemt afscheid, InstockMarket groeit verder!

Afgelopen weekend was het zo. Het laatste diner bij Instock Amsterdam. Maar liefst 16 gangen kwamen er langs. Het was een mooi afscheid.

Het is nog een beetje een onwennig gevoel dat het nu voorbij is. We zijn super trots wat we met het team hebben neergezet, verdrietig dat het voorbij is, maar ook heel enthousiast over de groei en impact van InstockMarket.

We willen iedereen bedanken voor hun komst en voor alle lieve berichten.

InstockMarket groeit door!

In de afgelopen 8 jaar hebben we voedselverspilling letterlijk en figuurlijk op de kaart gezet. We hebben ontzettend veel gasten blij gemaakt en bijna 1,5 miljoen kilo met eten gered.

Op dit moment koken er al meer dan 200 chefs met de geredde producten van InstockMarket. We gaan vol energie door met onze missie om voedselverspilling in heel Nederland op de kaart te zetten.

Ga jij onze stockroom missen?

De stockroom van Instock werd gebruikt voor workshops, presentaties, borrels en diners. In 2019 werd de stockroom meer dan 200 keer geboekt.

We hebben voor jullie hieronder een lijstje gemaakt van toffe duurzame locaties die ook werken met geredde producten, zodat je impact kan blijven maken tijdens je event.

Jouw giftcard is nog steeds geldig!

Heb jij nog een giftcard? Geen zorgen! Giftcards kunnen worden ingewisseld voor producten van Instock. Neem hiervoor een kijkje op instockshop.nl.

Je hebt hier onder andere heerlijke biertjes die gemaakt zijn van aardappels of boterhammen die anders verspild zouden worden, granola van bierborstel wat overblijft bij het brouwen van onze biertjes en kookboeken die je op weg helpen om duurzame creaties te maken.

Heb jij nog een giftcard liggen? Neem contact op met support@instock.nl.

Community blijft actief!

No worries! Na het stoppen van het restaurant blijft onze community in de lucht. Want samen met jou zetten wij voedselverspilling op de kaart!

Volg ons en laat je inspireren door handige trips en tricks over hoe jij een zero waste lifestyle kan aangaan.