Instock wint NMU Duurzaamheidsprijs

Ruby van den Broek Creative Designer
11 oktober 2017
Instock wint de NMU Duurzaamheidsprijs

10 oktober 2017, de  Dag van de Duurzaamheid. Een dag die we met een klein feestje hebben afgesloten, want Instock viel dubbel in de prijzen. Niet alleen eindigde onze eigen Freke namens Instock op #21 van de Duurzame 100, maar ook in Utrecht was het raak. Daar mochten wij de NMU Duurzaamheidsprijs in ontvangst nemen! Wat een eer!

Dit jaar ging de prijs naar projecten of initiatieven in de provincie Utrecht die bijdragen aan een circulaire economie. Hierin was het verbruik van grondstoffen beperken of grondstoffen hergebruiken essentieel. Uit 45 genomineerde duurzame initiatieven werden door een vakkundige jury vier ondernemingen geselecteerd. Samen met prachtige initiatieven I-did, Mud Jeans en Circulair Paviljoen The Green House vertegenwoordigden wij de finalisten.

We zijn dan ook ongelofelijk trots om te mogen delen dat wij op nummer #1 zijn geëindigd! Hiermee hebben wij het prachtige geldbedrag van €5.000,-, gewonnen. Deze is beschikbaar gesteld door Rabobank Amersfoort Eemland en Rabobank Utrecht. Fantastisch! Dit bedrag gaan wij inzetten om voedselverspilling op de kaart te zetten en om nóg meer impact te maken.

Meer weten over de NMU Duurzaamheidsprijs? Kijk dan hier.

Weten wat jij kunt doen om voedselverspilling op de kaart te zetten? Kijk dan hier.

Meer weten over Freke in de Duurzame 100? Kijk dan hier.

BewarenBewaren

BewarenBewaren