Support Your Locals

Kerstpakketten

Freke van Nimwegen Mede-oprichter
10 september 2020

Eindejaarsgeschenk met lokale, circulaire en duurzame producten

We hebben een aantal leuke mogelijkheden voor kerstpakketten en eindejaarsgeschenken samengesteld. Dus… stuur een hint naar je werkgever OF als je zelf manager of werkgever bent: mail ons voor meer informatie! Wij zijn enorm enthousiast over alle mooie ondernemingen waar we dit jaar mee samenwerken. Onze eigen producten kun je natuurlijk ook vinden in de duurzame eindejaarsgeschenken. Er zijn kerstpakketten van verschillende grootte en prijs, waarbij we een offerte op maat maken. Ben jij benieuwd hoe ze eruit zien? Lees snel verder! 

Circulair Instock pakket

Met onze Instock Producten maak jij hét verschil door een hap of slok in de juiste richting te nemen! Maak bijvoorbeeld ‘cereal impact’ met ambachtelijke Instock Granola van vezelrijk bierbostel of proost met een frisse pale ale Pieper Bier. Nog een leuke optie: ga in je eigen keuken aan de slag! Maak de lekkerste creaties met behulp van Circular Chefs en het Instock Cooking Kookboek. Eten redden van de verspilling is lekker, leuk, makkelijk en verantwoord! 

Ga voor een supervrolijk bierpakket, een Instock Product Box of stel je eigen pakket samen. Mail naar products@instock.nl voor een offerte op maat. Voor afname tot 10 stuks bestel je ze heel simpel via onze webshop.

Support Your Locals pakket

Support Your Locals is het initiatief dat werd opgezet toen Nederland te maken kreeg met de eerste golf van Corona. Veel producenten van bijzondere producten werden hard geraakt doordat de horeca sloot. Terwijl de schappen van de supermarkt werden leeg gehamsterd konden ondernemers hun mooie lokaal geproduceerde waar niet kwijt. In Amsterdam hebben producenten zich verenigd en bieden zij sinds half maart een #supportyourlocalsNL Amsterdam pakket aan.

Om dit gekke jaar op een mooie en bewuste manier af te sluiten met je team, hebben wij het Support Your Locals eindejaarsgeschenk samengesteld. Stuur een mailtje voor meer informatie!

Voorbeelden van wat je zoal in het Support Your Locals eindejaarsgeschenk vindt:
Butcha kombucha is een jong merk en wordt nabij Utrecht gebrouwen. Door het bijzondere brouwproces zit er ontzettend veel smaak in, maar geen alcohol.
PTThee werkt met boeren samen die voor dit jonge theemerk kruiden en bloemen inzaaien. Goed voor de insecten en de biodiversiteit met als resultaat heerlijke thee.
Brandt&Levie is een ambachtelijke worstmakerij die nauw met boeren door het hele land samenwerkt. De varkens worden op milieuvriendelijke wijze gehouden.

Kerstpakket producten oudejaarsgeschenk

 

Verspilling is verrukkelijk pakket

Het lekkerste bier gemaakt van overgebleven aardappelen, frisse ijsthee van gered fruit, pure soep bomvol kromme groenten of een heerlijke zeep gemaakt van sinaasappelschillen. Al deze producten hebben één ding gemeen: ze zijn verrukkelijk… én gemaakt van ingrediënten die anders verspild zouden worden. Dat is nog eens een mooie kerstmissie!

Verspilling is Verrukkelijk is een platform van ondernemers met oplossingen voor voedselverspilling. Wij pakken voedselverspilling aan door te laten zien dat het anders kan. En jij kunt dit jaar samen met ons het verschil maken door jouw medewerkers of relaties te laten genieten van een Verspilling is Verrukkelijk kerstpakket! Stuur een mailtje voor meer informatie!

Verspilling is verrukkelijk kerstpakketten