Kindvriendelijk restaurant

Amsterdam / Den Haag / Utrecht

Kindvriendelijk restaurant

Of je nu ons restaurant in Amsterdam, Den Haag of Utrecht bezoekt; bij Instock wordt er ook altijd aan de mini-rescuers gedacht. Zij zijn tenslotte de toekomst! En met eten redden kun je niet vroeg genoeg beginnen, toch? Naast verantwoorde lekkernijen is er bij Instock ook genoeg ruimte voor speelplezier! 

Kindermenu

Speciaal voor de kleintjes bereiden onze chefs de lekkerste gerechten gemaakt van wat er op dat moment in stock is. Van wentelteefjes of een tosti voor de lunch tot een geredde lekkerbek voor het diner; we denken graag met je mee! 

Instock Kids Corner

Geniet van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich vermaken in de Instock Kids Corner! In alle drie de Instock restaurants staat deze hoek vol met speelgoed, leuke spelletjes en kleurplaten. Genoeg vermaak voor alle leeftijden!

Woensdag spelletjesmiddag

Play time! Iedere woensdagmiddag vanaf 13.00 uur verhuizen we de Instock Kids Corner naar de grote tafel in het restaurant. Hier wordt alles mooi op uitgestald zodat de kindjes gezellig samen kunnen spelen.

Diaper proof!

Zelfs aan de allerkleinste hebben we gedacht! Daarom is er een verschoonkussen aanwezig op het toilet van alle drie de Instock restaurants.