Support Your Locals

Support Your Locals in de media

18 maart 2020

Support Your Locals in de media

Onze Instock deuren moeten voor nu nog even gesloten blijven, maar dat betekent niet dat we stil blijven zitten! Een vleugje creativiteit, veel positiviteit en een goede samenwerking zijn namelijk de perfecte ingrediënten voor het opzetten van een nieuw initiatief! De afgelopen dagen hebben we dan ook samen met een aantal lokale voedselproducenten de krachten gebundeld en hard gewerkt aan #supportyourlocalsnl . Met dit initiatief leveren we Support Your Locals boxen aan regio Amsterdam. Hierbij ontvang je een compleet boodschappenpakket en geniet jij thuis van een hoop lekkers én steun jij tegelijkertijd de lokale ondernemers. Én kunnen we eten blijven redden. Support Your Locals is zelfs al meerdere malen in de media verschenen. Kijk en lees je mee?

Jinek

Support Your Locals bij Jinek

Samuel Levie was te gast bij Eva Jinek om hier te vertellen over het tot stand komen van ons initiatief. Kijk het hele fragment hier terug.

Het Parool

Support Your Locals

Het Parool kwam langs op het Food Rescue Center voor een kijkje achter de schermen. Meer lezen? Klik dan hier.

NOS

Support Your Locals in NOS

Ook NOS kwam langs voor een item over Support Your Locals. Lees het hier terug.

EenVandaag

EenVandaag Support Your Locals

Meer lezen? Je leest het hele artikel (en bekijkt het videofragment) hier.

de Volkskrant

Support Your Locals in Volkskrant

Lees het hele artikel hier terug.

Food Inspiration

Support Your Locals

Meer lezen? Hier lees je het hele artikel.

NL Times

NL Times

Lees het hele artikel hier.

LINDA.nl

LINDA.nl

De redactie van LINDA.nl probeerde de Support Your Locals box ook uit. En wat een mooie review hebben we voor de box gekregen! Lees je mee?  Het artikel kun je hier lezen.

EnbiunEnbiun Support Your Locals

Tijdens deze uitdagende tijden wil Enbiun inspireren en hartverwarmende initiatieven delen om de Food & Hospitality sector te ondersteunen. Hoe leuk is het dat wij ook genoemd worden! Lees de blog hier.

RTL Nieuws – EditieNL

Support Your Locals - RTL Nieuws

Wat leuk! Support Your Locals wordt genoemd op RTL Nieuws – Editie NL. Bekijk het artikel en het filmpje (met onze mede-oprichter Selma) hier