medewerker spoelkeuken

Over Ons

Meet the Instockies

Instock bestaat uit een team van enthousiaste mensen met één duidelijk doel: we houden van eten, en niet van verspilling. Van food rescuers die dagelijks bezig zijn met het redden en het verzenden van producten tot onze kantoor helden, die klaar staan voor vragen en bezig zijn met nieuwe projecten! Ook een Instockie worden? Check de vacature pagina!

 

TIJDLIJN

Nominaties & prijzen

Kijk hier voor meer prijzen en nominaties!

De oprichters

Selma, Merel, Bart en Freke leerden elkaar kennen bij Albert Heijn. Als assistent supermarktmanager zagen ze een kans om een betere bestemming te creëren voor de onverkochte producten. Met support van Albert Heijn hebben ze Instock kunnen realiseren. Met het restaurant, producten en catering geven ze opnieuw waarde aan onverkochte producten. Bovendien wil Instock mensen bewuster maken van het probleem en hoe ze hier zelf aan bij kunnen dragen. Instock is een ‘social enterprise’ waarbij de missie altijd voorop staat. De oprichters Bart en Selma vormen nog steeds het bestuur van Instock. Zij blijven zich net zo lang inzetten om voedselverspilling op de kaart te zetten, totdat ze zichzelf overbodig hebben gemaakt. 

Het Team

We helpen bedrijven een snelle duurzame stap te zetten, dit geeft mij veel voldoening.

Bart Roetert

Mede-oprichter

Voedselverspilling reduceren is een van de meest efficiënte manieren om klimaatopwarming tegen te gaan. Ik krijg veel energie van deze missie. 

Selma Seddik

Mede-oprichter

lucas eversmann

Produceren om het daarna te vernietigen is compleet zinloos. Daarom probeer ik zoveel mogelijk eten te redden om echte impact te maken.

Lucas Eversmann

Accountmanager

erik brands

No time to waste!

Erik Brands

Product manager

niels ijsbrandij

Werken met reststromen en gered voedsel een tweede kans bieden geeft zo veel voldoening.

Niels IJsbrandij

Operationeel Manager InstockMarket

farinaz bouteie

Ik vind verspilling echt heel erg zonde en ik geloof dat het anders kan.
Samen met een geweldig team wil ik voedselverspilling tegengaan.

Farinaz Bouteie

Financieel Medewerker

demi roelfs

Voedselverspilling is een onderwerp waar veel meer mensen zich bewust van moeten worden. Ik ben trots dat ik mij hiervoor kan inzetten door deze boodschap onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden’

Demi Roelfs

Brand manager

kim janssen

Waarom kwalitatief goede producten weggooien? Super zonde! Daarom maak ik anderen graag enthousiast om te werken met de mooie reststromen die wij binnen krijgen.

Kim Janssen

Junior accountmanager

vanessa koslovs

Men kent de klimaatproblemen maar realiseert zich niet dat voedselverspilling hier ook een rol in speelt. Ik geloof erin dat wij met onze missie bij Instock een oprecht verschil kunnen maken.

Vanessa Koslovs

Human Resources

lena saämena

Voedselverspilling vind ik ontzettend zonde! Meewerken aan het verminderen hiervan geeft mij iedere dag weer motivatie en voldoening.

Lena Saämena

Stagiair Community Management

isabella proto

Mensen stimuleren om concrete acties te ondernemen die voedselverspilling, en daarmee ook klimaatopwarming, tegen gaan geeft veel energie! Taste the waste, it’s good!

Isabella Proto

Sales stagiair

We zoeken nog nieuwe collega’s! Ga naar de Vacature pagina voor meer info.

Vacatures