medewerker spoelkeuken

Over Ons

Meet the Instockies

Instock bestaat uit een team van enthousiaste mensen met één duidelijk doel: we houden van eten, en niet van verspilling. Van een creatief keukenteam, tot goedlachse bediening en onze food rescuers die dagelijks bezig zijn met het redden en het verzenden van producten. Dan hebben we nog onze kantoor helden, die klaar staan voor vragen en bezig zijn met nieuwe projecten! Ook een Instockie worden? Check de vacature pagina!

 

TIJDLIJN

Nominaties & prijzen

Kijk hier voor meer prijzen en nominaties!

De oprichters

Selma, Merel, Bart en Freke leerden elkaar kennen bij Albert Heijn. Als assistent supermarktmanager zagen ze een kans om een betere bestemming te creëren voor de onverkochte producten. Met support van Albert Heijn hebben ze Instock kunnen realiseren. Met het restaurant, producten en catering geven ze opnieuw waarde aan onverkochte producten. Bovendien wil Instock mensen bewuster maken van het probleem en hoe ze hier zelf aan bij kunnen dragen. Instock is een ‘social enterprise’ waarbij de missie altijd voorop staat. De oprichters Bart en Selma vormen nog steeds het bestuur van Instock. Zij blijven zich net zo lang inzetten om voedselverspilling op de kaart te zetten, totdat ze zichzelf overbodig hebben gemaakt. 

Het Team

Mensen zijn vaak verrast als ze zien wat voor heerlijke gerechten we maken van verspilde ingrediënten.

Bart Roetert

Mede-oprichter

Voedselverspilling is een zaak van iedereen, we willen anderen ook inspireren met reststromen te werken.

Selma Seddik

Mede-oprichter

We kunnen niet oneindig blijven produceren, consumeren en weggooien. De tijd is rijp voor nieuwe initiatieven die uitdagen om een andere kijk op de maatschappij en ons voedselsysteem in te nemen.

Freke van Nimwegen

Mede-oprichter

Foto van Farinaz Bouteie

Ik vind verspilling echt heel erg zonde en ik geloof dat het anders kan.
Samen met een geweldig team wil ik voedselverspilling tegengaan.

Farinaz Bouteie

Financieel Medewerker

Voedselverspilling tegengaan door verbinding te maken en daarmee producten de waarde te geven die ze verdienen is prachtig!

Xander Rodenbrug

Sourcing manager

Er is geen beter leven dan een goed leven. Bij Instock zorgen wij dat gezelligheid en duurzaamheid hand in hand gaan.

Lodewijk Konings

Operationeel Manager

Mijn doel is om een duurzame relatie op te bouwen met onze afnemers. Dit wil ik doen door de beste haalbare kwaliteit van geredde producten te leveren en zo awareness te creëren bij zowel de afnemer als de eind-gebruiker, om zo samen voedselverspilling tegen te gaan!

Bob Lommerts

Operationeel Manager InstockMarket

Voedselverspilling is een hedendaags groot probleem. Ik ben trots dat ik mij hiervoor kan inzetten en andere mensen bewust kan maken van de impact van voedselverspilling!

Pien Broos

Stagiaire Sales

Voedselverspilling is een onderwerp waar veel meer mensen zich bewust van moeten worden. Ik help daarom graag mee om deze boodschap onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden.

Charlotte Mol

Stagiaire Community Management

We zoeken nog nieuwe collega’s! Ga naar de Vacature pagina voor meer info.

Vacatures