Over instock

Over Ons

Meet the instockies

We bestaan inmiddels uit een groot team van enthousiaste mensen met één duidelijke overeenkomt: we houden van eten… En niet van verspilling! Van een creatief keukenteam (ook wel onze kunstenaars genoemd), tot goedlachse bediening en onze food rescue drivers die voor dag en dauw de producten ophalen. En dan hebben we nog een paar kantoorhelden, die zich richten op nieuwe projecten zoals ons Pieper Bier en het kookboek Instock Cooking. Ook een Instockie worden? Check de vacature pagina!

 

TIJDLIJN

 

Nominaties en prijzen Instock

* Augustus 2014: Instock door the Guardian in de top 10 restaurants van Amsterdam
* Oktober 2014: Instock genomineerd voor Accenture Innovation Awards
* Oktober 2014: Instock wint Groen lintje van GroenLinks
* November 2014: Selma in de Duurzame Jonge 100 lijst
* Januari 2015: Instock genomineerd voor Beste Start-up award 2015 bij ABN AMRO Retailer of the Year.
* Oktober 2015: Instock genomineerd in de Viva400-lijst
* Oktober 2015: Instock ontvangt de Making Ideas Happen Award 2015 van Ahold
* Oktober 2015: Selma namens de Global Shapers Community aanwezig op World Economic Forum 2015 in Davos
* Januari 2016: Instock oprichters in de Europese Forbes 30 under 30 lijst.
* April 2016: Instock genomineerd voor de Randstad Talent Award
* Mei 2016: Freke in de Duurzame Jong 100 lijst en verkozen als boegbeeld.
* November 2016: Bart op nummer 57 in de FavorFlav Top 100 Food Influencers van 2016
* November 2016: Instock genomineerd voor Beste Leerbedrijf Horeca 2016
* November 2016: Pieper Bier genomineerd voor Horecava Innovation Award 2016 in categorie Food & Beverage
* December 2016: Bart Roetert genomineerd voor F&B Professional van het Jaar
* Januari 2017: Pieper Bier wint Karel de Vos Duurzaamheid Award op de Horecava

De oprichters

Selma, Merel, Bart en Freke leerden elkaar kennen bij Albert Heijn. Als assistent supermarktmanager zagen ze een kans om een betere bestemming te creëren voor de onverkochte producten. Met support van Albert Heijn hebben ze Instock kunnen realiseren. Met hun restaurants, producten en catering geven ze opnieuw waarde aan onverkochte producten. Bovendien wil Instock mensen bewuster maken van het probleem en hoe ze hier zelf aan bij kunnen dragen. Instock is een sociale onderneming en 100% van de winst wordt ingezet om onze missie na te streven. Inmiddels vormen Bart, Selma en Freke het bestuur van Instock. Merel is sinds juni 2015 niet meer werkzaam bij Instock maar nog steeds onze supporter! 

vacature community manager

Het Team

Mensen zijn vaak verrast als ze zien wat voor heerlijke gerechten we maken van verspilde ingrediënten.

Bart Roetert

Mede-oprichter

Voedselverspilling is een zaak van iedereen, we willen anderen ook inspireren met reststromen te werken.

Selma Seddik

Mede-oprichter

We kunnen niet oneindig blijven produceren, consumeren en weggooien. De tijd is rijp voor nieuwe initiatieven die uitdagen om een andere kijk op de maatschappij en ons voedselsysteem in te nemen.

Freke van Nimwegen

Mede-oprichter

Met technieken als fermenteren, inmaken en pekelen kun je de lekkerste gerechten op tafel zetten.

Lucas Jeffries

Head-Chef

pubquiz amsterdam

Het is te gek om te zien wat er achter de schermen allemaal gebeurt om uiteindelijk dat verrassende gerecht op tafel te krijgen.

Loes Huisman

Assistent Operations Manager

Met onze gerechten proberen we iedere keer weer een verhaal te vertellen en de gast te verrassen. Pas als dat lukt ben ik tevreden.

Kasper van Heerden

Chef-kok Amsterdam

Mensen moeten altijd wel lachen als je met een enorm krijtbord als menu aankomt. Die verrassing maakt het leuk om bij Instock te eten.

Sarah Boumans

Restaurant manager Amsterdam

Vertrekken naar je werk zonder te weten wat je die dag gaat maken… Waar vind je dat nou? Dat is uitdagend maar vooral heel erg leuk!

Michael van Emmerloot

Chefkok Den Haag

We gaan Den Haag eens laten zien wat voor lekkere dingen je kunt maken met verspilde ingrediënten!

Nina Graaff

Restaurant manager Den Haag

Met elk gerecht wil ik de gasten verbazen en inspireren om thuis ook bewuster om te gaan met voedselverspilling.

Sil Peppelenbosch

Chef Utrecht

Ik heb ontzettend veel zin met Instock Utrecht voedselverspilling op de kaart te zetten!

Lisa Seebregs

Restaurant manager Utrecht

Te gek om mijn commerciële ervaring nu te mogen inzetten voor social responsibility en duurzame relaties voor Instock!

Michel Bruynseels

Account Manager

Te gek om rollend door het land mensen te laten proeven en genieten van geredde hapjes en drankjes.

Roderick Vernooy

Catering manager

Iedere dag haal ik met de Food Rescue Car eten op bij Albert Heijn. Welke producten dat zijn is iedere dag weer een verrassing!

Dirk Koolen

Logistiek Coördinator

Te gek om aan de slag te gaan met het aansluiten van nóg meer AH’s bij Instock. Let’s rescue some food!

Vera Voorend

Food Rescue Support

Er is nog heel veel te doen, maar nu al zie je dat mensen steeds bewuster worden van voedsel. Te gek om te zien!

Ruby van den Broek

Grafisch ontwerper

Instock blijft niet dromen, maar probeert het gewoon. Deze “niet denken, maar doen”-mentaliteit vind ik super!

Isabel Seeger

Finance

Hoe leuk is het om mensen bewust te maken van voedselverspilling door ze ons eigen bier te laten drinken?! Let’s go!

Noortje Westra

Stagiair Products & Assortment

We zoeken nog nieuwe collega’s! Ga naar de Vacature pagina voor meer info.

Vacatures