medewerker spoelkeuken

Over Ons

Meet the Instockies

Instock bestaat uit een team van enthousiaste mensen met één duidelijk doel: we houden van eten, en niet van verspilling. Van food rescuers die dagelijks bezig zijn met het redden en het verzenden van producten tot onze kantoor helden, die klaar staan voor vragen en bezig zijn met nieuwe projecten! Ook een Instockie worden? Check de vacature pagina!

 

TIJDLIJN

Nominaties & prijzen

Kijk hier voor meer prijzen en nominaties!

De oprichters

Selma, Merel, Bart en Freke leerden elkaar kennen bij Albert Heijn. Als assistent supermarktmanager zagen ze een kans om een betere bestemming te creëren voor de onverkochte producten. Met support van Albert Heijn hebben ze Instock kunnen realiseren. Met het restaurant, producten en catering geven ze opnieuw waarde aan onverkochte producten. Bovendien wil Instock mensen bewuster maken van het probleem en hoe ze hier zelf aan bij kunnen dragen. Instock is een ‘social enterprise’ waarbij de missie altijd voorop staat. De oprichters Bart en Selma vormen nog steeds het bestuur van Instock. Zij blijven zich net zo lang inzetten om voedselverspilling op de kaart te zetten, totdat ze zichzelf overbodig hebben gemaakt. 

Het Team

Mensen zijn vaak verrast als ze zien wat voor heerlijke gerechten we maken van verspilde ingrediënten.

Bart Roetert

Mede-oprichter

Voedselverspilling is een zaak van iedereen, we willen anderen ook inspireren met reststromen te werken.

Selma Seddik

Mede-oprichter

Produceren om het daarna te vernietigen is compleet zinloos. Daarom probeer ik zoveel mogelijk eten te redden om echte impact te maken.

Lucas Eversmann

Accountmanager

Na vele jaren ervaring als account manager AGF kijk ik ernaar uit om in een kleine snel groeiende organisatie het verschil te maken en iets te kunnen doen tegen verspilling

Egon Verstraeten

Productmanager

Foto van Farinaz Bouteie

Ik vind verspilling echt heel erg zonde en ik geloof dat het anders kan.
Samen met een geweldig team wil ik voedselverspilling tegengaan.

Farinaz Bouteie

Financieel Medewerker

Werken met reststromen en gered voedsel een tweede kans bieden geeft zo veel voldoening.

Niels IJsbrandij

Operationeel Manager InstockMarket

Instock laat zien dat het makkelijk is (èn lekker) om voedselverspilling tegen te gaan. Ik vind het interessant om meer over voedsel stromen te leren, en bij te dragen aan een betere wereld!

Tessa Koster

Stagiaire Sales

Voedselverspilling is een onderwerp waar veel meer mensen zich bewust van moeten worden. Ik ben trots dat ik mij hiervoor kan inzetten door deze boodschap onder zoveel mogelijk mensen te verspreiden’

Demi Roelfs

Stagiair Community Management

We zoeken nog nieuwe collega’s! Ga naar de Vacature pagina voor meer info.

Vacatures