medewerker spoelkeuken

Over Ons

Meet the Instockies

Instock bestaat inmiddels uit een groot team van enthousiaste mensen met één duidelijke overeenkomt: we houden van eten, en niet van verspilling. Van een creatief keukenteam, tot goedlachse bediening en onze food rescue drivers die voor dag en dauw de producten redden van de verspilling.  Dan hebben we nog onze kantoorhelden, die zich richten op nieuwe projecten zoals ons Pieper Bier en onze kookboeken Instock Cooking en Circular Chefs.  Ook een Instockie worden? Check de vacature pagina!

 

TIJDLIJNDe tijdlijn van Instock met alle hoogtepunten

Nominaties & prijzen

Kijk hier voor meer prijzen en nominaties!

De oprichters

Selma, Merel, Bart en Freke leerden elkaar kennen bij Albert Heijn. Als assistent supermarktmanager zagen ze een kans om een betere bestemming te creëren voor de onverkochte producten. Met support van Albert Heijn hebben ze Instock kunnen realiseren. Met hun restaurants, producten en catering geven ze opnieuw waarde aan onverkochte producten. Bovendien wil Instock mensen bewuster maken van het probleem en hoe ze hier zelf aan bij kunnen dragen. Instock is een ‘social enterprise’ waarbij de missie altijd voorop staat. De oprichters Bart, Selma en Freke vormen nog steeds het bestuur van Instock. Zij blijven zich net zo lang inzetten om voedselverspilling op de kaart te zetten, totdat ze zichzelf overbodig hebben gemaakt. 

Het Team

Mensen zijn vaak verrast als ze zien wat voor heerlijke gerechten we maken van verspilde ingrediënten.

Bart Roetert

Mede-oprichter

Voedselverspilling is een zaak van iedereen, we willen anderen ook inspireren met reststromen te werken.

Selma Seddik

Mede-oprichter

We kunnen niet oneindig blijven produceren, consumeren en weggooien. De tijd is rijp voor nieuwe initiatieven die uitdagen om een andere kijk op de maatschappij en ons voedselsysteem in te nemen.

Freke van Nimwegen

Mede-oprichter

Andreas Chrysomallis

Chef Amsterdam

Koken is niets anders dan het uiten van liefde.

Tiziano Capasso

Chef Utrecht

Circulair koken is helemaal mijn ding. Met het vaste menu van Den Haag kan ik alles eruit halen wat erin zit!

Sven van der Spek

Chef Den Haag

Ik geloof dat circulair omgaan met onze voeding de toekomst is, samen met het Instock team streef ik dit iedere dag na!

Daan Beijneveld

Restaurant Manager Amsterdam

Ik vind het belangrijk om goede keuzes te maken en verspilling tegen te gaan. Bij Instock ben ik daardoor helemaal op mijn plek.

Dorien van Remmen

Assistent Restaurant Manager Amsterdam

Dat gered eten hartstikke lekker is laten we bij Instock Utrecht dagelijks onze gasten proeven!

Sven van Braam

Restaurant Manager Utrecht

Jorrit

Gaaf om mijn commerciële ervaring, creativiteit en ondernemerschap in te zetten om de geredde producten een mooie bestemming te geven.

Jorrit van Kooij

Account Manager InstockMarket.nl

Jeroen Bieshaar

Jeroen Bieshaar

Account Manager Products

Foto Sanne Muller

Sanne Muller

Stagiaire Product Management

Geweldig om mijn steentje bij te kunnen dragen aan het tegengaan van voedselverspilling.

Jeroen Krabbendam

Logistiek Manager

Foto Daphne

Met mijn onderzoek over de keuze tussen de samenwerking met een logistieke partner of in eigen beheer wil ik kijken op welke manier we de grootste impact kunnen maken.

Daphne Warmerdam

Stagiaire Logistiek

Foto Jim

Vertrouwen is goed, controle is beter.

Jim van de Wetering

Stagiair Kwaliteitsmanagement

Foto van Lisa

Samen met dit energieke en gedreven Instock team wil ik ervoor zorgen dat wij onze gasten altijd (blijven) verrassen! Of het nu gaat om de heerlijke gerechten die onze chefs maken van geredde producten. Of onze persoonlijke, vriendelijke en professionele service.

Lisa Seebregs

Operationeel Manager

Bezig zijn om jullie een zo goed mogelijke ervaring bij Instock te laten beleven is iets waar ik elke dag met passie mee bezig ben.  Zo kan ik jullie hopelijk ook overtuigen jezelf in te zetten tegen voedselverspilling.

Lisse Lind

Stagiaire Operations

Derk van der Kamp

Catering Manager

We bewijzen bij Instock niet alleen dat voedsel van de verspilling redden zowel noodzakelijk als ontzettend lekker is, maar ook dat het voor iedereen is weggelegd. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde (en impact!).

Jill Paat

Community Manager

Door achter de schermen aan de slag te gaan met sociale media en de website wil ik een nog grotere groep bereiken om te laten zien dat we voedselverspilling samen kunnen verminderen.

Abbey Visser

Stagiaire Community Management

Foto van Farinaz Bouteie

Ik vind verspilling echt heel erg zonde en ik geloof dat het anders kan.
Samen met een geweldig team wil ik voedselverspilling tegengaan.

Farinaz Bouteie

Financieel Medewerker

Foto van Nina

Nina Graaff

Account Manager Events

Foto Julie

Julie Louwhoff

Stagiaire Events

We zoeken nog nieuwe collega’s! Ga naar de Vacature pagina voor meer info.

Vacatures