medewerker spoelkeuken

Over Ons

Meet the Instockies

Instock bestaat uit een team van enthousiaste mensen met één duidelijke overeenkomt: we houden van eten, en niet van verspilling. Van een creatief keukenteam, tot goedlachse bediening en onze food rescue drivers die voor dag en dauw de producten redden van de verspilling.  Dan hebben we nog onze kantoorhelden, die zich richten op nieuwe projecten zoals ons Pieper Bier en onze kookboeken Instock Cooking en Circular Chefs.  Ook een Instockie worden? Check de vacature pagina!

 

TIJDLIJN

Tijdlijn Instock 2020

Nominaties & prijzen

Kijk hier voor meer prijzen en nominaties!

De oprichters

Selma, Merel, Bart en Freke leerden elkaar kennen bij Albert Heijn. Als assistent supermarktmanager zagen ze een kans om een betere bestemming te creëren voor de onverkochte producten. Met support van Albert Heijn hebben ze Instock kunnen realiseren. Met het restaurant, producten en catering geven ze opnieuw waarde aan onverkochte producten. Bovendien wil Instock mensen bewuster maken van het probleem en hoe ze hier zelf aan bij kunnen dragen. Instock is een ‘social enterprise’ waarbij de missie altijd voorop staat. De oprichters Bart, Selma en Freke vormen nog steeds het bestuur van Instock. Zij blijven zich net zo lang inzetten om voedselverspilling op de kaart te zetten, totdat ze zichzelf overbodig hebben gemaakt. 

Het Team

Mensen zijn vaak verrast als ze zien wat voor heerlijke gerechten we maken van verspilde ingrediënten.

Bart Roetert

Mede-oprichter

Voedselverspilling is een zaak van iedereen, we willen anderen ook inspireren met reststromen te werken.

Selma Seddik

Mede-oprichter

We kunnen niet oneindig blijven produceren, consumeren en weggooien. De tijd is rijp voor nieuwe initiatieven die uitdagen om een andere kijk op de maatschappij en ons voedselsysteem in te nemen.

Freke van Nimwegen

Mede-oprichter

Foto van Lisa

Samen met dit energieke en gedreven Instock team wil ik ervoor zorgen dat wij onze gasten altijd (blijven) verrassen! Of het nu gaat om de heerlijke gerechten die onze chefs maken van geredde producten. Of onze persoonlijke, vriendelijke en professionele service.

Lisa Seebregs

General Manager

Andreas Chrysomallis

Chef Amsterdam

Ik geloof dat circulair omgaan met onze voeding de toekomst is, samen met het Instock team streef ik dit iedere dag na!

Daan Beijneveld

Restaurant Manager Amsterdam

Jorrit van Kooij

Gaaf om mijn commerciële ervaring, creativiteit en ondernemerschap in te zetten om de geredde producten een mooie bestemming te geven.

Jorrit van Kooij

Account Manager InstockMarket.nl

Foto van Juul Maas

Ik vind het super om een steentje te mogen bijdragen aan het verminderen van voedselverspilling en mensen blij te maken met de innovatieve producten van Instock!

Juul Maas

Stagiaire Product Management

Jeroen Krabbendam

Geweldig om mijn steentje bij te kunnen dragen aan het tegengaan van voedselverspilling.

Jeroen Krabbendam

Logistiek Manager

Foto van Farinaz Bouteie

Ik vind verspilling echt heel erg zonde en ik geloof dat het anders kan.
Samen met een geweldig team wil ik voedselverspilling tegengaan.

Farinaz Bouteie

Financieel Medewerker

Foto Julie

Julie Louwhoff

Stagiaire Product Management

We zoeken nog nieuwe collega’s! Ga naar de Vacature pagina voor meer info.

Vacatures