Instock restaurant Den Haag

Restaurant Den Haag

Ontbijt - Lunch - Diner | Buitenhof 36

Restaurant Den Haag

Bekijk hier onze menukaart voor ontbijt, lunch,  diner, borrel en drankjes. Reserveren kan via het online formulier of bel  070 412 61 92. Er wordt ook aan de kleintjes gedacht! Bekijk de mogelijkheden hier.

Reserveringen boven de acht personen? Graag even bellen/mailen naar: +31630511046 / events@instock.nl. Bekijk ook onze mogelijkheden hieronder voor het (gratis) afhuren van een ruimte in het restaurant.

IEDERE LAATSTE ZONDAG VAN DE MAAND LIVE MUZIEK!

Betaalmethodes: Pin of creditcard

Afhuren?

De ‘Stockroom’ van Instock (bovenkamer) is af te huren voor allerlei evenementen: workshops, vergaderingen, private dining, proeverijen, borrels, terugkerende feesten enzovoort. Een sfeervolle ruimte met een uniek verhaal. Een mooier uitzicht krijg je niet: je kijkt uit over de Hofvijver en het torentje van de minister president. Het is mogelijk op momenten binnen de reguliere openingstijden van Instock. Oftewel, 7 dagen in de week, van 08:30 tot 23:00 uur. Het aantal personen waarvoor de locatie gebruikt kan worden is afhankelijk van de gewenste opstelling, met een maximum van 50 personen in staande opstelling. Instock beschikt over een beamer, scherm en geluid, microfoon, flipover, stiften en eventueel een bar.

Afhuren of meer informatie? Bel +31630511046 of mail events@instock.nl.

Waar dan precies?

Den Haag

Buitenhof 36
2513 AH, Den Haag
denhaag@instock.nl
+31 (0)70 4126192

Parkeren

Je kunt parkeren bij parkeergarage Noordeinde, dit is zo’n 3 minuutjes lopen vanaf Instock Den Haag.

Openbaar vervoer

Het restaurant is heel goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Met trams 1, 2, 3, 4, 6 en 16 en bussen 22 en 24 kom je in de buurt van het Buitenhof. Ook loop je er in 15 minuten heen vanaf Den Haag Centraal. 

Ik haal alles uit de geredde ingrediënten wat erin zit!

Sven van der Spek Chef Den Haag

Ik haal alles uit de geredde ingrediënten wat erin zit!

Sven van der Spek Chef Den Haag