Instock restaurant Den Haag

Restaurant Den Haag

Ontbijt - Lunch - Diner | Buitenhof 36

Restaurant Den Haag

Bij restaurant Instock Den Haag serveren wij ontbijt, lunch, brunch en diner met eten dat anders ons bord niet zou halen. Zo wordt een bruine banaan gebakken geserveerd met rumrozijnen en koffiecrumble en vullen we onze pastechi met geredde, gefermenteerde groenten. En dat zijn slechts twee van de acht heerlijke gerechten die onze nieuwe dinerkaart vullen! Alle gerechten zijn gebaseerd op een conserveringstechniek. En jij mag kiezen welke jou het lekkerst lijken! Eet je geen vlees of vis? Geen probleem: we hebben altijd een vegetarische optie. Ook kun je altijd van tevoren andere dieetwensen aangeven; onze koks houden hier graag rekening mee! Iedere laatste zondag van de maand is er live muziek in ons restaurant!

LUNCH & DINER MENU

Bekijk hier de menukaart.

Reserveren restaurant Den Haag

Dineren bij restaurant Instock Den Haag? Reserveer een plekje in ons restaurant via het formulier Ontbijten, lunchen of brunchen? Kom gewoon binnenlopen of neem plaats op ons terras! Voor reserveringen boven de acht personen, graag even bellen naar het restaurant via 070 412 61 92

Let op! Zondag 12 en maandag 13 augustus zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 14 augustus zijn wij weer open!

Betaalmethodes: Pin of creditcard

Afhuren?

De ‘Stockroom’ van Instock (bovenkamer) is af te huren voor allerlei evenementen: workshops, vergaderingen, private dining, proeverijen, borrels, terugkerende feesten enzovoort. Een sfeervolle ruimte met een uniek verhaal. Een mooier uitzicht krijg je niet: je kijkt uit over de Hofvijver en het torentje van de minister president. Het is mogelijk op momenten binnen de reguliere openingstijden van Instock. Oftewel, 7 dagen in de week, van 08:30 tot 23:00 uur. Het aantal personen waarvoor de locatie gebruikt kan worden is afhankelijk van de gewenste opstelling, met een maximum van 50 personen in staande opstelling. Instock beschikt over een beamer, scherm en geluid, microfoon, flipover, stiften en eventueel een bar.

Afhuren of meer informatie? Bel +31630511046 of mail events@instock.nl.

Waar dan precies?

Den Haag

Buitenhof 36
2513 AH, Den Haag
denhaag@instock.nl
+31 (0)70 4126192

Parkeren

Je kunt parkeren bij parkeergarage Noordeinde, dit is zo’n 3 minuutjes lopen vanaf Instock Den Haag.

Openbaar vervoer

Het restaurant is heel goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Met trams 1, 2, 3, 4, 6 en 16 en bussen 22 en 24 kom je in de buurt van het Buitenhof. Ook loop je er in 15 minuten heen vanaf Den Haag Centraal. 

Met het vaste menu van Den Haag kan ik alles eruit halen wat erin zit!

Sven van der Spek Chef Den Haag

Met het vaste menu van Den Haag kan ik alles eruit halen wat erin zit!

Sven van der Spek Chef Den Haag