Restaurant Amsterdam

Ontbijt - Lunch - Diner | Czaar Peterstraat 21

Restaurant Amsterdam

Bij restaurant Instock Amsterdam serveren wij ontbijt, lunch, brunch en diner met eten dat anders ons bord niet zou halen. Zo worden bloemkoolbladeren ineens kimchi voor bij de gnocchi en de minder populaire zalmbuik- en staart een verrukkelijke zalmtartaar! En dat zijn slechts twee van de acht heerlijke gerechten die onze nieuwe dinerkaart vullen. Elk gerecht is gebaseerd op een andere conserveringstechniek… En jij mag kiezen welke jou het lekkerst lijken! Eet je geen vlees of vis? Geen probleem: we hebben altijd een vegetarische optie. Ook kun je altijd van tevoren andere dieetwensen aangeven; onze koks houden hier graag rekening mee. Iedere zaterdag is er live muziek in ons restaurant!

LUNCH & DINER MENU

Bekijk hier de menukaart.

Reserveren restaurant Amsterdam

Dineren bij restaurant Instock Amsterdam? Reserveer een plekje in ons restaurant via het formulier. Ontbijten, lunchen of brunchen? Kom gewoon binnenlopen! Voor reserveringen boven de 8 personen graag even bellen naar het restaurant via 020 363 57 65.

Let op! Zondag 12 en maandag 13 augustus zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 14 augustus zijn wij weer open!

Betaalmethodes: Pin of creditcard

Ruimte huren?

De ‘Stockroom’ van Instock (zijkamer) is af te huren voor allerlei evenementen: workshops, vergaderingen, privé diners, proeverijen, borrels, terugkerende feesten enzovoort. Een sfeervolle ruimte met een uniek verhaal. Het is mogelijk op momenten binnen de reguliere openingstijden van Instock. Oftewel, 7 dagen in de week, van 08:30 tot 23:00 uur. Het aantal personen waarvoor de locatie gebruikt kan worden is afhankelijk van de gewenste opstelling, met een maximum van 70 personen in staande opstelling. Instock beschikt over een beamer, scherm en geluid, microfoon, flipover, stiften en eventueel een bar. Afhuren of meer informatie? Bel +31630511046 of mail events@instock.nl.

Waar dan precies?

Kaart Nederland Amsterdam

Amsterdam

Czaar Peterstraat 21
1018 NW, 
Amsterdam
amsterdam@instock.nl
+31 (0)20 363 5765

Parkeren

Parkeer in de buurt of bij parkeergarage Oostenburgereiland. Daarvandaan is het zeven minuten lopen.

Openbaar vervoer

Tram 7 (halte Eerste Coehoornstraat) stopt bij ons voor de deur!

Ingewikkeld? Ik vind elke dag met andere producten koken juist een uitdaging!

Vince Bouchier Chefkok

Ingewikkeld? Ik vind elke dag met andere producten koken juist een uitdaging!

Vince Bouchier Chefkok