Restaurant Amsterdam

Ontbijt - Lunch - Diner | Czaar Peterstraat 21

Restaurant Amsterdam

Bekijk hier onze menukaart voor ontbijt, lunch,  diner, borrel en drankjes. Reserveren kan via het online formulier of bel  020 363 57 65

Reserveringen boven de acht personen? Graag even bellen/mailen naar: +31630511046 / events@instock.nl. Bekijk ook onze mogelijkheden hieronder voor het (gratis) afhuren van een ruimte in het restaurant.

IEDERE ZATERDAG LIVE MUZIEK TIJDENS HET DINER!

Betaalmethodes: Pin of creditcard

Tijdens de feestdagen hanteren we iets andere openingstijden. Van 25 t/m 30 december zijn we geopend voor diner. Op 24 december en op 1 en 2 januari zijn we gesloten. Vanaf 3 januari ben je tijdens het diner weer van harte welkom! 

Ruimte huren?

De ‘Stockroom’ van Instock (zijkamer) is af te huren voor allerlei evenementen: workshops, vergaderingen, privé diners, proeverijen, borrels, terugkerende feesten enzovoort. Een sfeervolle ruimte met een uniek verhaal. Het is mogelijk op momenten binnen de reguliere openingstijden van Instock. Oftewel, 7 dagen in de week, van 08:30 tot 23:00 uur. Het aantal personen waarvoor de locatie gebruikt kan worden is afhankelijk van de gewenste opstelling, met een maximum van 70 personen in staande opstelling. Instock beschikt over een beamer, scherm en geluid, microfoon, flipover, stiften en eventueel een bar. Afhuren of meer informatie? Bel +31630511046 of mail events@instock.nl.

Waar dan precies?

Kaart Nederland Amsterdam

Amsterdam

Czaar Peterstraat 21
1018 NW, 
Amsterdam
amsterdam@instock.nl
+31 (0)20 363 5765

Parkeren

Parkeer in de buurt of bij parkeergarage Oostenburgereiland. Daarvandaan is het zeven minuten lopen.

Openbaar vervoer

Tram 7 (halte Eerste Coehoornstraat) stopt bij ons voor de deur!

Ingewikkeld? Ik vind elke dag met andere producten koken juist een uitdaging!

Vince Bouchier Chefkok

Ingewikkeld? Ik vind elke dag met andere producten koken juist een uitdaging!

Vince Bouchier Chefkok