Restaurant Instock
Welkom bij restaurant Instock! Wij zijn niet zomaar een restaurant, want onze chefs koken met ingrediënten die anders verspild zouden worden. Te kleine wortelen, aardappelen in overschot en tomaten met een deukje: deze en nog veel meer unieke producten krijgen hier een welverdiende tweede kans. De menukaart is iedere keer weer anders, omdat de oogst van de dag continu varieert. Des te leuker de verrassing! En verrassend zijn de gerechten zeker. Want de chefs zetten de meest bijzondere gerechten op tafel. Zo ga je met een lunch, borrel of diner bij ons in het restaurant niet alleen een culinaire ervaring tegemoet, maar ga je tegelijkertijd ook nog eens voedselverspilling tegen. Vraag vooral naar onze signature drink: de huisgemaakte kombucha. Restaurant Manager Daan experimenteert regelmatig met verschillende smaken.
Nieuwe openingstijden vanaf 1 juni 2020
Vanaf maandag 1 juni zijn onze deuren weer geopend! Hierna hanteren we de volgende openingstijden:
Zondag t/m maandag: gesloten
Dinsdag t/m zaterdag: 11.00 – 23.00 uur (lunch, borrel, diner)
Menukaart
Benieuwd wat we zoal serveren? Bekijk hier een impressie van onze menukaart voor lunch, diner, borrel en drankjes. Reserveren kan hiernaast of bel 020 363 57 65. Reserveringen boven de tien personen? Ook dan graag even bellen naar 020 363 57 65 of stuur een mailtje.
Betaalmethodes: Pin of creditcard
Nieuw bij Instock: flexwerken
Wist je dat onze Stockroom zich ideaal leent voor een inspirerende werkomgeving? Lees hier alles over onze flexwerkplek!