Restaurant Instock Amsterdam

Restaurant Instock

Lunch - Borrel - Diner | Czaar Peterstraat 21, Amsterdam

Restaurant Instock

Welkom bij restaurant Instock! Wij zijn niet zomaar een restaurant, want onze chefs koken met ingrediënten die anders verspild zouden worden. Te kleine wortelen, aardappelen in overschot en tomaten met een deukje: deze en nog veel meer unieke producten krijgen hier een welverdiende tweede kans. De menukaart is iedere keer weer anders, omdat de oogst van de dag continu varieert. Des te leuker de verrassing! En verrassend zijn de gerechten zeker. Want de chefs zetten de meest bijzondere gerechten op tafel. Zo ga je met een lunch, borrel of diner bij ons in het restaurant niet alleen een culinaire ervaring tegemoet, maar ga je tegelijkertijd ook nog eens voedselverspilling tegen. Vraag vooral naar onze signature drink: de huisgemaakte kombucha. Restaurant Manager Daan experimenteert regelmatig met verschillende smaken.

Nieuwe openingstijden vanaf 1 juni 2020

Vanaf maandag 1 juni zijn onze deuren weer geopend! Hierna hanteren we de volgende openingstijden:

Zondag t/m maandag: gesloten
Dinsdag t/m zaterdag: 11.00 – 23.00 uur (lunch, borrel, diner)

Menukaart

Benieuwd wat we zoal serveren? Bekijk hier een impressie van onze menukaart voor lunch,  diner, borrel en drankjes. Reserveren kan hiernaast of bel  020 363 57 65Reserveringen boven de tien personen? Ook dan graag even bellen naar 020 363 57 65 of stuur een mailtje

Betaalmethodes: Pin of creditcard

Nieuw bij Instock: flexwerken

Wist je dat onze Stockroom zich ideaal leent voor een inspirerende werkomgeving? Lees hier alles over onze flexwerkplek!

Ruimte huren?

Instock is in zijn geheel of deels af te huren voor allerlei evenementen: workshops, vergaderingen, privé diners, proeverijen, borrels, terugkerende feesten enzovoort. Een sfeervolle ruimte met een uniek verhaal. Instock beschikt over een beamer, scherm en geluid, microfoon, flipover en stiften. Afhuren of meer informatie? Bel +31630511046 of vul het contactformulier in.

Waar dan precies?

Kaart Nederland Amsterdam

Amsterdam

Czaar Peterstraat 21
1018 NW, 
Amsterdam
amsterdam@instock.nl
+31 (0)20 363 5765

Parkeren

Betaald parkeren voor de deur of bij parkeergarage Oostenburgereiland. Daar vandaan is het zeven minuten lopen.

Openbaar vervoer

Tram 7 (halte Eerste Coehoornstraat) en Bus 22 (halte Oostenburgergracht) stoppen bij ons voor de deur/ om de hoek.

Bezig zijn om jullie een zo goed mogelijke ervaring bij Instock te laten beleven is iets waar ik elke dag met passie mee bezig ben. Zo kan ik jullie hopelijk ook overtuigen jezelf in te zetten tegen voedselverspilling!

Lisse Lind Restaurant Manager

Bezig zijn om jullie een zo goed mogelijke ervaring bij Instock te laten beleven is iets waar ik elke dag met passie mee bezig ben. Zo kan ik jullie hopelijk ook overtuigen jezelf in te zetten tegen voedselverspilling!

Lisse Lind Restaurant Manager