Instock restaurant Utrecht Vleutenseweg - Instock zet voedselverspilling op de kaart

Restaurant Utrecht

Ontbijt - Lunch - Diner | Vleutenseweg 382

Restaurant Utrecht

Bekijk hier onze menukaart voor ontbijt, lunch,  diner, borrel en drankjes. Reserveren kan via het online formulier of bel 030-662 8222. Er wordt ook aan de kleintjes gedacht! Bekijk de mogelijkheden hier.

Reserveringen boven de acht personen? Graag even bellen/mailen naar: +31630511046 / events@instock.nl. Bekijk ook onze mogelijkheden hieronder voor het (gratis) afhuren van een ruimte in het restaurant.

Betaalmethodes: Pin of creditcard

Tijdens de feestdagen hanteren we iets andere openingstijden. Van 25 t/m 30 december zijn we geopend voor diner. Op 24 december en op 1 en 2 januari zijn we gesloten. Vanaf 3 januari ben je tijdens het diner weer van harte welkom! 

Ruimte huren?

De ‘Stockroom’ van Instock (zijkamer) is af te huren voor allerlei evenementen: workshops, vergaderingen, private dining, proeverijen, borrels, terugkerende feesten enzovoort. Een sfeervolle locatie met een uniek verhaal. Het huren van de ruimte is mogelijk op momenten binnen en buiten de reguliere openingstijden van Instock. Oftewel, 7 dagen in de week, van 08:30 tot 23:00 uur, met de mogelijkheid om langer door te gaan. Instock beschikt over een beamer, scherm en geluid, microfoon, flipover, stiften en eventueel een bar. In Utrecht hebben we naast een grote Stockroom ook een kleine Stockroom. Deze is geschikt voor max. 10 personen.  Bij interesse bel +31630511046 of mail events@instock.nl.

Waar dan precies?

Utrecht

Vleutenseweg 382
3532 HW, 
Utrecht
utrecht@instock.nl
+31 (0)30 662 8222

Parkeren

Je kunt in de buurt betaald parkeren.

Openbaar vervoer

Bus 18, 19, 28, 37, 38, 39 stoppen voor de deur, hierdoor ben je binnen 10 minuutjes vanaf Utrecht Centraal bij Instock Utrecht.

Chef Lucas Jeffries

Met technieken als fermenteren, inmaken en pekelen kun je de lekkerste gerechten op tafel zetten.

Lucas Jeffries Chef Utrecht

Met technieken als fermenteren, inmaken en pekelen kun je de lekkerste gerechten op tafel zetten.

Lucas Jeffries Chef Utrecht