Instock restaurant Utrecht Vleutenseweg - Instock zet voedselverspilling op de kaart

Restaurant Utrecht

Ontbijt - Lunch - Diner | Vleutenseweg 382

Restaurant Utrecht

Bij restaurant Instock Utrecht serveren wij ontbijt, lunch, brunch en diner met eten dat anders ons bord niet zou halen. Zo vind je op onze kaart bijvoorbeeld de ondergewaardeerde maar oh-zo-lekkere zalmbuik, geserveerd met geroosterde knolgroente of vullen we geredde appels met overheerlijk dulce-tonkaschuim. En dat zijn slechts twee van de acht heerlijke gerechten die onze nieuwe dinerkaart vullen! Alle gerechten zijn gebaseerd op een conserveringstechniek. En jij mag kiezen welke jou het lekkerst lijken! Eet je geen vlees of vis? Geen probleem: we hebben altijd een vegetarische optie. Ook kun je altijd van tevoren andere dieetwensen aangeven; onze koks houden hier graag rekening mee. Iedere laatste zondag van de maand is er live muziek in ons restaurant!

LUNCH & DINER MENU

Bekijk hier de menukaart.

Reserveren restaurant Utrecht

Dineren bij restaurant Instock Utrecht? Reserveer een plekje in ons restaurant via het formulier. Ontbijten, lunchen of brunchen? Kom gewoon binnenlopen! Voor reserveringen boven de acht personen, graag even bellen naar het restaurant via 030-662 8222.

Betaalmethodes: alleen pin of creditcard.

Ruimte huren?

De ‘Stockroom’ van Instock (zijkamer) is af te huren voor allerlei evenementen: workshops, vergaderingen, private dining, proeverijen, borrels, terugkerende feesten enzovoort. Een sfeervolle locatie met een uniek verhaal. Het huren van de ruimte is mogelijk op momenten binnen en buiten de reguliere openingstijden van Instock. Oftewel, 7 dagen in de week, van 08:30 tot 23:00 uur, met de mogelijkheid om langer door te gaan. Instock beschikt over een beamer, scherm en geluid, microfoon, flipover, stiften en eventueel een bar. In Utrecht hebben we naast een grote Stockroom ook een kleine Stockroom. Deze is geschikt voor max. 10 personen.

Afhuren of meer informatie? Bel +31630511046 of mail events@instock.nl.

Waar dan precies?

Utrecht

Vleutenseweg 382
3532 HW, 
Utrecht
utrecht@instock.nl
+31 (0)30 662 8222

Parkeren

Je kunt in de buurt betaald parkeren.

Openbaar vervoer

Bus 18, 19, 28, 37, 38, 39 stoppen voor de deur, hierdoor ben je binnen 10 minuutjes vanaf Utrecht Centraal bij Instock Utrecht.

Met elk gerecht wil ik de gasten verbazen en inspireren om thuis ook bewuster om te gaan met voedselverspilling

Sil Peppelenbosch Chef Utrecht

Met elk gerecht wil ik de gasten verbazen en inspireren om thuis ook bewuster om te gaan met voedselverspilling

Sil Peppelenbosch Chef Utrecht