Stockroom Amsterdam

Privé ruimte

Een sfeervolle ruimte voor jouw vergadering, feest of diner

Privé ruimte

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw event? Dan zit je goed in onze af te huren ruimte! De ‘Stockroom’ van Instock vind je in ons restaurant en is exclusief te maken. Ideaal voor jouw vergadering, presentatie, feest of privé lunch, brunch of diner. Wij bieden deze ruimte gratis aan bij ons restaurant in Amsterdam bij afname van lunch, borrel of diner. Bel 06-30511046 of mail naar events@instock.nl voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

95% van onze zakelijke gasten (>200) zou ons aanbevelen!

“Sterk concept, goed persoonlijk contact, snel, correct” – Koen de Herdt, Accademy

Deze food rescuers huurden al eerder onze Stockroom:
Deze bedrijven maakten eerder al gebruik van onze Stockrooms

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Specificaties

Stockroom

Staande opstelling: max. 50 personen
Sit down: max. 36 personen
Theater incl. bank: max. 40 personen
U vorm: max. 14 personen
Bloktafel: max. 14 personen
Tribune: max. 10 personen

Aanwezig:
Beamer, scherm, wifi, elektra, microfoon, schoonmaak, flip-over.

Bekijk onze Stockroom hier in 360 view!

Presentatie over Instock

Kom je met jouw gezelschap naar Instock en wil je extra waarde toevoegen aan jullie bezoek? Dat kan! Wij vertellen graag meer over Instock tijdens een presentatie. Presentaties kunnen worden gegeven door één van de oprichters of door een andere enthousiaste medewerker van Instock. Tijdens de presentatie vertellen we over onze missie, het verhaal van Instock en de uitdagingen van de circulaire economie. Nieuwsgierig? Mail naar events@instock.nl en we nemen contact op!

Masterclass Instock Cooking

Op zoek naar een unieke activiteit om tijdens jouw event te doen met jouw vrienden, familie of collega’s in onze Stockroom? Doe een masterclass Instock Cooking! Krijg tijdens een gezellige middag de conserveringstechnieken uit ons kookboek Instock Cooking onder de knie en ga daarmee de strijd aan tegen voedselverspilling. De masterclasses worden iedere maand in ons restaurant georganiseerd, maar zijn dus ook privé te boeken. Nieuwsgierig? Mail naar events@instock.nl.