VERSPILLINGSVRIJ DINER & ZOMER BIJ INSTOCK

10 SEPTEMBER

VERSPILLINGSVRIJ DINER & ZOMER BIJ INSTOCK

Van 7-13 september is het de Verspillingsvrije week. Op 10 september organiseren wij het Verspillingsvrije diner!  Dit diner bestaat uit een heerlijk verrassingsmenu, gekookt door de nieuwe generatie circulaire chefs. Je krijgt daarnaast ook een mystery rescue bag mee naar huis, zo kun je thuis ook een keer koken met geredde ingrediënten.

PRAKTISCHE INFO
  • 10 september Verspillingsvrij diner
  • Bij Instock Amsterdam (Czaar Peterstraat 21)
  • Vrijdag vanaf 18:00 uur open
  • 38 euro per persoon

 

 

ZOMER BIJ INSTOCK VERLENGD

In eerste instantie zou de pop-up drie weekenden duren, maar wij plakken er nog een weekend aan vast! Na enorm enthousiaste reacties vanuit jullie wisten we het zeker, we willen nog één weekend knallen met de pop-up. Daarnaast organiseren wij 10 september het Verspillingsvrije diner!

WAT HOUDT DE POP-UP IN?

We geven deze zomer de nieuwe generatie circulaire chefs de kans om te laten zien wat zij in petto hebben. Vier weekenden op rij verrassen wij onze gasten met een heerlijke lunch of diner. Je wordt die middag of avond in de watten gelegd met een heerlijk culinair verrassingsmenu! Ze koken uitsluitend met onze geredde producten van InstockMarket en creëren smaaksensaties door te werken met technieken zoals roken en koken op lage temperaturen. Reserveer snel jouw tafel, want we hebben maar een beperkt aantal plekken!

Sem de Jonge is van kleins af aan al in de keuken te vinden. Zijn nieuwsgierigheid heeft er voor gezorgd dat hij ervaringen heeft opgedaan in heel veel keukens. Deze ondernemende chef staat nu zelf aan het roer. Hij kan zijn creativiteit kwijt en dat zorgt voor hele mooie gerechten. Geen poespas, de smaken staan centraal. 
Arnau Cruz studeerde Cum laude af in culinaire kunsten aan de University of Hospitality van Mallorca en Barcelona. Hij ontving ook de titel als beste chef van de promotie van 1997. Na verschillende ervaringen bij onder andere een van de beste restaurant ter wereld (Celler Can Roca ***) 
PRAKTISCHE INFO
  • 3 weekenden in augustus en 1 weekend in september
  • Bij Instock Amsterdam (Czaar Peterstraat 21)
  • Vrijdag vanaf 18:00 uur open
  • Zaterdag vanaf 11:30 uur open