RUB coffee scrub bij Instock

Ruby van den Broek Creative Designer
30 december 2015

Genoeg gepraat over Instock, dit keer een andere ondernemer in de spotlight. Heb je al gehoord van koffie scrub? Het schijnt ontzettend goed te zijn voor je huid én wat wij natuurlijk extra goed vinden: het is gemaakt van koffiedik dat anders in de afvalbak zou verdwijnen.

Céline Willemsen is de oprichter en maker van RUB coffee scrub. Zij miste een natuurlijk en milieuvriendelijk huidproduct en deed haar research. Zo kwam ze op allerlei recepten voor je huid die met simpele ingrediënten te maken zijn. We zijn met zijn allen bewuster gaan leven, daar kan je niet omheen. De volgende stap hierin zijn skincareproducten. Je smeert in het dagelijks leven onbewust zoveel stoffen op je huid die meer schade aanrichten dan goed doen”. Kortom, de coffee scrub van RUB is een win-win: goed voor jezelf én voor het milieu.

Waar komt die koffiedik vandaan zul je je afvragen? Nog niet van Instock, maar als jullie nou heel veel scrubjes gaan kopen dan kunnen wij ons koffiedik ook gaan doneren aan RUB. Voor nu heeft Céline voldoende aan het koffiedik van de jongens van White label coffee, nog zo’n leuke start-up, te vinden op de Jan Evertsenstraat.

We hebben de RUB scrub alvast voor je getest en wij zijn verkocht, een zachte huid als resultaat! Een extra pluspunt vonden wij de geur van koffie ’s ochtends onder de douche, een perfecte wake-up call. Wil je RUB proberen of zoek je nog een leuk cadeau? We verkopen het zowel in ons restaurant als in onze toko. Een zakje kost 9,50 en de inhoud is goed voor zo’n 10 ‘scrubsessies’. Bovendien gaat 10% van de opbrengst naar een goed doel. Enjoy!

FullSizeRender_2 (1)