Support Your Locals

Support Your Locals Amsterdam

Een boodschappenpakket vol lekkere en ambachtelijke producten, met als bonus dat je de lokale producent steunt!

Support Your Locals Amsterdam

De horeca ligt op zijn gat. Een ramp voor chefs en restauranthouders, maar ook voor lokale producenten die veelal voor een groot deel van hun afzet afhankelijk zijn van de horeca. We zetten in no time samen met andere ondernemers een nieuw initiatief op: Support Your Locals. Met Support Your Locals krijg je een box vol lekkers thuisbezorgd én support je tegelijkertijd de lokale producent die het in deze bizarre tijd lastig heeft. Wie je onder andere met onze box support? Melkboer MOMA, bakkerij MAMA, Lindenhoff, Brandt & Levie Worstmakers en…Instock! Inmiddels hebben we al veel leuke boxen mogen verkopen, zoals bijvoorbeeld de standaard box, borrelbox en de vegetarische box. En we hebben nog een leuk nieuwtje: we bezorgen nu ook in aangrenzende gebieden van Amsterdam! Meer weten over de box? Lees ons persbericht hier.

Wil jij deze lekkere en ambachtelijke producten ook bij jou in de keuken? Dat kan! Bestel je box op www.supportlocals.nl

Support Your Locals

Meer weten over de bijdrage van Instock?

Daar hebben we een leuke blog over geschreven! Lees de blog hier.

Benieuwd wat je zoal kan maken van de producten uit de box?

Onze Instock Chefs zitten in deze tijd niet stil; ze experimenteren er op los om voor jou de lekkerste gerechten te bedenken! Met deze recepten tover je in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel, waar het hele gezin van kan genieten. Ga je bijvoorbeeld voor de gepofte aubergine? Of toch de pompoen gnocchi? Of beide natuurlijk ;-). De recepten kun je hier vinden! Enneh…we zijn heel benieuwd wat je gaat maken, dus deel vooral jouw creaties met ons op social media!

Gespot op…

Support Your Locals is volop in de media te vinden! Benieuwd waar Support Your Locals is verschenen? Kijk dan hier. Met onder andere Jinek en EenVandaag! Waar heb jij ons al gespot?