lekkerste terras Amsterdam

Terrasjes pakken in Amsterdam, Den Haag en Utrecht

Jill Paat Community Manager
4 juni 2019

Terrasje pakken in Amsterdam, Den Haag en Utrecht

Het terrasseizoen is weer geopend! Wist je dat je bij alle drie onze restaurants ontzettend lekker buiten kunt zitten? Met het mooie weer is dat natuurlijk perfect vertoeven, of je nu komt genieten van een koffie in de zon of een lunch of diner op het terras. In deze blog delen we wat fijne kiekjes met je, zodat je vast van onze terrassen kunt voorproeven.

Instock Amsterdam

lekkerste terras Amsterdam

Op ons terras aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam ontvlucht je de drukte van de binnenstad en kun je heerlijk relaxen. Ga voor een van de picknicktafels met een groep vrienden of neem plaats aan een tafeltje langs de zijkant. Wist je dat we stiekem ook een klein terras hebben aan de achterkant van het pand? Bij mooi weer geopend! Laat de bediening wel even weten dat je er zit.


Instock Den Haag

Lekkerste terras Den Haag

Misschien wel het terras met het meest indrukwekkende uitzicht. Ons restaurant aan de Buitenhof in Den Haag heeft namelijk een prachtig uitzicht over de hofvijver. Bevind je je in het centrum van Den Haag? Dan is dit de place to be voor een koffie break, een uitgebreide lunch of een diner om de dag mee af te sluiten.


Instock Utrecht

Lekerste terras Utrecht

Gevestigd in de mooie Jaffa Villa, is ons restaurant aan de Vleutenseweg in Utrecht al een plaatje an sich. Maar niet iedereen weet dat er aan de achterkant van het pand een hartstikke mooie tuin verborgen ligt. Het terras van Instock Utrecht heeft heel lang zon en is heerlijk ruim opgezet. En psst, voor de kleintjes staan er allerlei leuke attributen klaar. Wat dacht je van een heuse zandbak en een kinderkeuken!

Heb je al zin gekregen om het terras op te duiken? Kom gerust eens langs voor een hapje en een drankje! Uiteraard kun je ook altijd even reserveren. Zo ben je zeker van een plek!