Toffe peren redden!

Jill Paat Community Manager
6 maart 2019

Toffe peren redden!

Heb je al gehoord van het Toffe Perenpakket? Boerschappen & The Happy Activist kochten meer dan 40.000 kilo peren op die dreigden verspild te worden omdat ze te klein, te groot of simpelweg overbodig waren. Dit mag natuurlijk niet gebeuren! Daarom creëerden zij het Toffe Perenpakket: een box gevuld met o.a. puur perensap, perenstroop, perenjam en heerlijke Conference en Doyenne du Comice peren. No waste proof én ontzettend lekker!

Wil jij een Toffe Perenpakket bemachtigen en zo jouw steentje bijdragen aan de strijd tegen voedselverspilling? Deze maand zijn onze restaurants in Amsterdam, Den Haag en Utrecht drie van de vele locaties waar het pakket opgehaald kan worden. Check onze verschillende ophaaldata hieronder. Voor meer informatie en/of om een Toffe Perenpakket te bestellen, kun je terecht op de website van Boerschappen.

Pick-up data en tijden Instock

Instock Den Haag – 22 maart – 16:00 – 18:00 uur
Instock Amsterdam – 23 maart – 11:00 – 13:00 uur
Instock Utrecht – 27 maart – 16.00 – 18.00 uur

 

Wil je nog meer eten van de verspilling redden? Kom eens langs voor een ontbijt, lunch, diner of drankje in Amsterdam, Den Haag of Utrecht en zet samen met ons voedselverspilling op de kaart!