documentaire-avond

Instock in de top 10 beste leerbedrijf Horeca

Djaja van den Berg Community Manager
15 november 2017

Dit jaar is Instock wederom in de top 10 geëindigd voor Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018. Deze wedstrijd, georganiseerd door de SVH, is in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de horeca hebben onder de aandacht te brengen.

“Leren doe je in de praktijk. Zeker in de sector horeca. Erkende leerbedrijven zijn essentieel om de nieuwe generatie klaar te stomen voor een carrière in de horeca. Het is zaak om als branche gezamenlijk te blijven streven naar topkwaliteit. Daar dragen wij met Beste Leerbedrijf Horeca graag ons steentje aan bij.” SVH

Terwijl wij strijden om deze mooie titel in de wacht te slepen, hopen wij uiteraard veel nieuw talent te blijven aantrekken, om samen met ons de strijd tegen voedselverspilling aan te gaan. Ook in het nieuwe jaar zullen wij ons uiterste best doen om deze titel waardig te zijn.

Heb jij ook interesse om te werken binnen een jong en ambitieus team én een steentje bij te dragen aan een betere wereld? Bekijk dan vooral onze vacatures.

Ons fijne terras in Den Haag!